Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 
 
 
 
Privolitev v prejemanje e-obvestil o nagradnih igrah za prodajalce, ki jih organizira podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o.

25.5.2018 v vseh državah članicah EU je vstopila vstopa v veljavo Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR - General Data Protection Regulation). Ta bo prebivalcem EU omogočila nadzor nad njihovimi podatki in dvignila raven varstva osebnih podatkov. Z vašimi podatki že ves čas ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z zakonodajo in tako bo tudi v prihodnosti. V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da vam lahko še naprej pošiljamo OBVESTILA O NAGRADNIH IGER na elektronski naslov.

Vaše pravice

Za vse podatke, ki nam jih zaupate s to privolitvijo, imate pravico do:

- popravka kateregakoli vašega podatka

- izbrisa (pravico do pozabe)

- prenosljivosti podatkov

- omejitve obdelave

- ugovora

- pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu

Vse navedene zahteve lahko pošljete na naslov marketing@vamatrade.com.

Imate pravico, da svojo privolitev kadarkoli prekličete. Preklic privolitve lahko pošljete na naslov marketing@vamatrade.com, ali pa svojo privolitev prekličete s klikom na povezavo ODJAVA, ki vam bo poslana v vsakem elektronskem sporočilu. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. 

 
 
 
 
    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O.
INDUSTRIJSKA CESTA 7B
5000 NOVA GORICA
T 05 366 49 00
E nagradna@vamatrade.com

PRAVNE INFORMACIJE:

Vama Trade Povšič & Co. D.o.o. obdeluje vaše osebne podatke na podlagi točke a prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov. Vaše osebne podatke obdelujemo vse do preklica privolitve oziroma do takrat, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Uporabnik vaših osebnih podatkov je interni oddelek družbe Vama Trade Povšič & Co. d.o.o. Vaših osebnih podatkov niste dolžni zagotoviti v privolitveni namen. V kolikor osebnih podatkov ne zagotovite, se šteje, da vaša privolitev v obdelavo ni podana in ne morete sodelovati pri namenu za katerega se ta privolitev daje. Vama Trade Povšič & Co. D.o.o. ne sprejema avtomatiziranih odločitev v smislu 22. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter ne oblikuje profilov.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.