Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

NOČ ČAROVNIC S TELEVIZORJEM LG OLED

NOČ ČAROVNIC S TELEVIZORJEM LG OLED

27.10.2021

Ni boljšega načina za praznovanje noči čarovnic, kot z ogledom filma na to tematiko. Izbrali smo tri filme, ki si jih lahko ogledate 31. oktobra zvečer, zatem ko ste prižgali svečke v izrezljanih bučah. Imamo nekaj za vsak okus, izbirate lahko med zabavnim, družinskim ali grozljivim.

Z novimi televizorji OLED bo izkušnja gledanj filma še bolj dragocena. Tehnologija OLED omogoča vsaki slikovni piki, da se prižge in ugasne samostojno in tako omogoča, da je črna barva resnično črna ter barve naravne. S televizorjem OLED lahko uživate v vsakem prizoru in pogledate film v stilu.

CORALINE
Prvi iz seznama je risani film za otroke. Povzet po knjigi pisatelja Niela Gaiman, risani film pripoveduje zgodbo male Colarine, ki se skupaj s starši preseli v samotno hišo. Glavna junakinja zgodbe za zaklenjenimi vrati hiše najde svet, ki je na prvi pogled podoben našemu. A le na prvi pogled... Vsi prebivalci tega »vzporednega sveta« imajo namesto oči črne gumbe. Tam Coraline sreča svojo drugo mamo, ki hoče Coraline samo zase. ... Se bo deklici uspelo rešiti? Napeto, napeto, napeto!

MRTVA NEVESTA
Slavni režiser Tim Burton prinaša legendo iz ruskih ljudskih pravljic, od katere vas spreleti srh. Animirana zgodba je postavljena v evropsko kmečko okolje 19. stoletja in spremlja Victorja, mladeniča na izletu na podeželje, ki je prisiljen spoznati svet mrtvih, ko se oženi s skrivnostno mrtvo nevesto. V svetu živih ga medtem čaka njegova zapuščena zemeljska ljubezen Victoria. Toda življenje v svetu mrtvih se zdi mnogo bolj zabavno kot tisto drugo, resnično življenje. Victor hitro spozna, da na tem ali katerem drugem svetu ni ničesar, kar bi ga lahko ločilo od njegove resnične ljubezni. Animirani film s temačno romantično zgodbo je bil na naslednji podelitvi deležen nominacije za oskarja.

NOČ ČAROVNIC – ZAČETEK
Legendarna Noč čarovnic režiserja Carpenterja, mojstra grozljivk, se je v kinematografih premierno zavrtela leta 1978. To je bil začetek ene najbolj uspešnih serij grozljivk v filmski zgodovini.
Rob Zombie v predelavi iz leta 2007 na vaše zaslone prinaša zgodnja leta mladega Michaela Myersa in dogodke pred krvavo nočjo čarovnic v mestecu Haddonfield. Michael otroštvo preživi v psihiatrični ustanovi, kjer zanj skrbi strokovnjak za vedenje otrok, doktor Samuel Loomis. Ta je edini, ki razume Michaelovo zlobo. 17 let kasneje, na noč čarovnic, Michael pobegne in se vrne v Haddonfield, da bi dokončal, kar je začel v otroštvu. Začne se zalezovanje dijakinje Laurie Strode in njenih prijateljic. Dr. Loomis, zdaj uspešni avtor knjige o Michaelu, za pomoč prosi lokalnega šerifa Bracketta. Michaelovi moriji je treba narediti konec. Za vedno.

Želimo van prijeten, strašljiv, a tudi zabaven ogled filma, ki bo popoln v vsaki podrobnosti zahvaljujoč zaslonom LG OLED zadnje generacije.

Želim izvedeti več o LG OLED

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.