Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Novi televizorji LG redefinirajo izkušnjo gledanja televizije z unikatnimi lastnostmi in tehnologijo

Novi televizorji LG redefinirajo izkušnjo gledanja televizije z unikatnimi lastnostmi in tehnologijo

15.02.2022

V začetku leta je LG predstavil novo serijo televizorjev - najbolj naprednih in impresivnih televizorjev, z OLED 2022 na čelu. Z zmogljivo tehnologijo slike in izboljšanim operacijskim sistemom webOS ponuja še več pametnih funkcij in storitev.

LG OLED
Vodilna tehnologija v premijskem razredu in prejemnica že osme zaporedne nagrade CES za inovativnost je spremenila vrhunski segment in postala prva izbira za milijone potrošnikov po celem svetu. LG OLED tehnologija s samoosvetlujočimi slikovnimi pikami, katere se samostojno prižigajo in ugašajo, omogoča doseganje popolne črne barve, izjemno naravnih barv in neskončen kontrast. Serija G2 ima vgrajen napreden OLED in je tako razred zase. LG OLED evo, evolucija OLED, vgrajena v panele serije G2 IN C2 omogoča več svetlosti, izjemno realistične slike in jasno ter podrobno sliko.

HITREJŠI IN PEMETNEJŠI
V jedru večine modelov novih televizorjev je procesor α 9 Gen 5, ki z globokim učenjem in nadgrajeno izboljšavo slike, daje tridimenzionalno kakovost, tako da loči elemente v ozadju in ospredju. α 9 Gen 5 izboljšuje zmogljivosti LG AI Sound Pro za realističen zvok in virtualni surround 7.1.2.

NADGRAJENA UX
Najnovejša različica uporabniškega vmesnika, ponuja najvišjo raven udobja in lažje iskanje vsebin. WebOS uvaja osebne profile za bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo.

IZJEMNA KAKOVOST SLIKE
Paneli LG OLED TV nadaljujejo z dvigom kakovost slike. Paneli z letnico 2022 so certificirani s strani agencije Intertek za 100% ujemanje barv in 100% barvni volumen. S strani TÜV Rheinland so OLED paneli pohvaljeni zaradi nizke vrednosti modre svetlobe in so tudi prvi na svetu, ki dosegajo zahteve nizkih emisij modre svetlobe s strani Eyesafe, agencije za zdravstvene standarde.

NEPREMEGLJIVI NA PODROČJU GAMINGA
Z odzivnim časom 1 milisekunde, nizko zakasnitvijo vnosa in do štirimi vhodi HDMI, ki podpirajo več HDMI 2.1. funkcij, je LG OLED idealna izbira za ljubitelje iger. S podporo NVIDIA GeForce Now in gaming platforme Google Stadia cloud, lahko z igro začnete hitro in enostavno s povezavo kontrolerja.

INTERAKTIVNA IZKUŠNJA
LG spreminja koncept gledanja televizorja tudi z dodatnimi storitvami za prilagojeno in interaktivno izkušnjo. Na vmesniku najdete aplikacije za dostop do dogodkov v živo (LiveNow), plesne vadnice (1M HomeDance), aplikacije za zdrav življenjski slog (LG Fitness) in pomoč pri skrbi za starejše (Independa).

Vse novosti si lahko pogledate na našem YouTube kanalu

 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.