Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

[DAN ZEMLJE Z LG] Do spremembe z gospodinjskimi aparati, ki varčujejo z vodo

[DAN ZEMLJE Z LG] Do spremembe z gospodinjskimi aparati, ki varčujejo z vodo

22.04.2022

Voda je eden izmed najbolj dragocenih naravnih virov. Brez vode, bi prenehali obstajati. In čeprav je res, da je kar 71% našega planeta prekritega z vodo, so od tega sveže vode le 3 odstotki. Zato se moramo potruditi, da z vodo vzdržno gospodarimo.

Dom je vedno pravi kraj, kjer lahko samo začnemo s spremembo. Tudi malenkosti v naših navadah, kot je krajši čas tuširanja, lahko pripomorejo k manjši porabi vode, še posebej, če pri tem sodeluje celotna družina. Odličen način, da zmanjšamo porabo, je nakup varčnih gospodinjskih aparatov, kot so izdelki LG.

Čista oblačila in pameten prihranek vode

Čeprav so oblačila po pranju čista, veliko pralnih strojev porabi preveliko količino vode. LG pralni stroji DirectDrive (AI DD), ki poišče optimalen cikel za vsako pranje, tako da razpozna težo in mehkobo materialov ter delujejo s tehnologijo TurboWash 360, vodo brizga v štiri različne strani istočasno. Rezultat so čista oblačila, krajši cikel pranja in 33% manj porabljene vode, kot pri konvencionalnih modelih.

Voda nam daje življenje, v zameno, moramo narediti vse, kar je v naši moči, da podpremo trajnost. Bodimo pozorni na naše dnevne navade in izbirajmo naprave, ki porabijo manj vode. Vsak izmed nas lahko odigra vlogo pri ohranjanju najbolj dragocenega vira in pomaga pri gradnji boljše prihodnosti.

 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.