Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG stanovanjske klimatske naprave omogočajo, da je dom idealen za delo, študij in šport

LG stanovanjske klimatske naprave omogočajo, da je dom idealen za delo, študij in šport

08.07.2021

Od februarja lanskega leta se je čas, ki ga prebijemo med domačini stenami, močno povečal in naše domove preoblikoval v pisarno, razred, telovadnico in še veliko več. Ta nova normalnost prinaša s seboj tudi potrebo po rešitvah za večje udobje v notranjosti stanovanj in boljšim izkoristkom porabe električne energije. Prav boljši izkoristek energije in udobje so osnove na katerih so bile zasnovane klimatske naprave LG z letnico 2021.

Jedro tehnologije klim LG je inovativni kompresor LG DUAL Inverter ™, ki lahko ohladi ambient kar 40% [1] hitreje in vzdržuje konstantno temperaturo, obenem pa skrbi za manjšo porabo energije s prihranki do 70% [2] v primerjavi s tradicionalnimi klimatskimi napravami.

Poleg tega, zahvaljujoč kakovostnemu projektiranju in gradnji, kompresor DUAL Inverter ™, z garancijo 10 let, zagotavlja manj hrupa in vibracij [3], zaradi česar je idealna klimatska naprava, ko boste opravljali naloge, ki zahtevajo koncentracijo, kot so priprave poročil in video klici.

Klime LG ARTCOOL DUALCOOL so opremljene tudi z inovativnim nadzorom zmogljivosti, ki uravnava raven hlajenja glede na število ljudi in dejavnosti v prostoru ter obenem nadzira porabo energije. Ponašajo se z napredno filtracijo zraka, zaradi česar so idealna izbira za vse, ki so posebej pozorni na kakovost zraka v prostoru.

Za klimatske naprave za bivalne prostore iz leta 2021, kupljene do 31.12.2021, LG podarja petletno garancijo.

Informacije o klimah LG najdete na: https://lgelectronics.si/produkti/klime/

[1] Preizkus izveden s strani TUV pokaže, da je hitrost hlajenja klimatske naprave LG (US-Q242K *) od 40% višja glede na klimatsko napravo LG (TS-H2465DAO).

[2] S strani TUV Rheinland je preverjeno, da klimatske naprave LG (US-Q242K *) omogočajo, da prihranite do 70% več energije v primerjavi s klimatskimi napravami LG (TS-H2465DAO). Test izveden ob začetni temperaturi 35°C zunanja, 33°C notranja, ciljna temperatura 26°C, časovno preskusu traja 8 ur.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.