Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Dostava in prevzem

Dostava in prevzem

Naročeno blago, ki je na zalogi, bomo v dostavo oddali v največ 3 delovnih dneh (praviloma že naslednji delovni dan) po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato prosimo za razumevanje. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Načeloma so vsi produkti na zalogi, ki jih lahko oddate v košarico (razen v primeru morebitnih napak). Produkti, ki niso na zalogi imajo status POVPRAŠEVANJE in jih ne morete oddati v košarico.

Dostava se izvaja na območju Slovenije v sodelovanju s Pošto Slovenije ali drugim dostavljavcem kot npr. SCHENKER. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene artikle prevzamete v skladu s pravili dostavne službe.

Reševanje reklamacij ob dostavi:

V primeru dostave s SCHENKER, mora kupec ob prevzemu blaga, pregledati zunanjo embalažo izdelka (škatlo, pakiranje) ter ob morebitnem zaznanju poškodb to zapisati v zapisnik ob dostavi. Kasnejših reklamacij dostavna služba ne priznava. Kupec se lahko odloči v primeru poškodb embalaže, da zavrne prevzem izdelka, ali pa izdelek prevzame in ugotovi naknadno morebitne poškodbe. V primeru, da kupec paket prevzame, kljub temu, da je opazil morebitne poškodbe embalaže, ima na voljo 24h časa, da sporoči morebitne poškodbe izdelka na lg@vamatrade.com in pošlje sliko poškodbe izdelka s pripadajočimi podatki kupca. Kasnejših reklamacij podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. ne bo priznalo. V primeru, da kupec sporoči pravilno poškodbe izdelka, bo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. na lastne stroške poslalo dostavno službo SCHENKER v prevzem izdelka na naslov kupca, kamor je bil izdelek dostavljen ter bo kupcu na lastne stroške poslalo nov izdelek v najkreajšem možnem času, praviloma še isti delovni dan ali naslednji delovni dan, po prevzemu poškodovanega izdelka iz strani dostavne službe. V primeru, da novega izdelka ni na zalogi, bo podjetje izdalo kupcu dobropis in povrnilo stroške nakupa.

V primeru dostave s POŠTO SLOVENIJE, mora kupec ob prevzemu blaga, pregledati zunanjo embalažo izdelka (škatlo, pakiranje) ter ob morebitnem zaznanju poškodb to zapisati v zapisnik ob dostavi. Kasnejših reklamacij dostavna služba ne priznava. Kupec se lahko odloči v primeru poškodb embalaže, da zavrne prevzem izdelka, ali pa izdelek prevzame in ugotovi naknadno morebitne poškodbe. V primeru, da kupec paket prevzame, kljub temu, da je opazil morebitne poškodbe embalaže, ima na voljo 24h časa, da sporoči morebitne poškodbe izdelka na lg@vamatrade.com in pošlje sliko poškodbe izdelka s pripadajočimi podatki kupca. Kasnejših reklamacij podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. ne bo priznalo. V primeru, da kupec sporoči pravilno poškodbe izdelka, mora tudi sam osebno predati poškodovan izdelek na najbližjo poslovalnico POŠTE SLOVENIJE in poslat na naslov (VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7B, 5000 NOVA GORICA) in poštnino poravnat na lastne stroške. Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. bo kupcu na lastne stroške poslalo nov izdelek v najkreajšem možnem času, praviloma še isti delovni dan ali naslednji delovni dan, po prevzemu poškodovanega izdelka iz strani dostavne službe. V primeru, da novega izdelka ni na zalogi, bo podjetje izdalo kupcu dobropis in povrnilo stroške nakupa.

Stroški dostave, račun

Dostava je brezplačna za naročila višja od 149 Eur. V kolikor je znesek naročila nižji strošek dostave znaša 3 Eur z DDV. Strošek pošiljanja bo izračunan in ločeno prikazan pred oddajo naročila. DDV je vključen v ceno dostave.

Stroški pakiranja in dostave se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.lgelectronics.si.
Kupec prejme blago dostavljeno na naslov v skladu s pravili dostavne službe.

Ob prejemu dostavljenega blaga bo kupec prejel tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Podjetje Vama trade Povšič & d.o.o. po odpremi naročenih artiklov na zahtevo pošlje kupcu tudi račun in sicer v elektronskem formatu na e-naslov kupca.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila, ker kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., ne bo upošteval.

V tujino ne pošiljamo.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.