Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

 

 

NAKUP 

Spletni nakup v spletni trgovini www.lgelectronics.si se opravi brez registracije. V našo bazo se beležijo podatki uporabnikovega opravljenega nakupa.

Po pregledu ponudbe ob izbranih artiklih uporabnik izbere možnost "Dodaj v košarico". Izbrani artikli so zbrani v košarici (zavihek desno zgoraj), ki jo lahko uporabnik kadarkoli preveri in v njej uredi artikle (spremeni količino in/ali jih odstrani iz seznama). Uporabnik naročilo zaključi s klikom na gumb »Na blagajno«, kjer pregleda seznam izbranih izdelkov. V košarici uporabnik v 3 korakih opravi celoten nakup:

1. korak: uporabnik pregleda svoje naročilo (seznam in količino artiklov) in ga poljubno spremeni; v primeru spremembe količine se znesek v košarici avtomatsko preračuna. V tem koraku lahko uporabnik vnese Promo kodo za popust, ki jo je predhodno prejel od ponudnika in tako izkoristi dodaten popust. Popust se obračuno s klikom na gumb "Potrdi", ko je uporabnik vnesel Promo kodo. Promo kode so lahko omejene s časom veljavnosti, številom in vrednostjo.

S klikom na gumb »Nadaljuj z naročilom« uporabnik nadaljuje nakupni postopek v 2. Korak.


2. korak: uporabnik poda podatke, ki so potrebni za oddajo naročila - vnese podatke o E-pošti, izbere način dostave (strošek pošiljanja bo prikazan pred oddajo naročila), vnese osebne podatke ime in priimek, naslov za dostavo (naslov, poštna številka, mesto in država) in telefonsko številko.

V primeru, da uporabnik želi račun na podjetje, mora to obkljukati ter dopisati podatke podjetja: vpiše ime podjetja, davčna številka in ali je zavezanec za DDV.Stranke, ki so podjetja imajo omejeno možnost nakupa izdelkov z darilom in sicer vsak izdelek, ki vsebuje tudi darilo, ga lahko stranka kupi istega samo 1x na mesec. Poleg tega stranke, ki so podjetja opozarjamo, da so izdelki namenjeni končnim potrošnikom v skladu z proizvajalčevimi navodili, ne pa industrijksi rabi, razen če ni posebej označeno.

Na naslednji korak uporabnik nadaljuje s klikom na gumb "Naprej na plačilo".


3. korak: uporabnik izbere način plačila (po predračunu, po povzetju, kreditna kartica ali na obroke preko Leanpay), označi, da se strinja s splošnimi pogoji in s klikom na gumb »Potrdi« zaključi nakup in izvede naročilo. Uporabniku se prikaže potrditev nakupa, hkrati prejme tudi e-poštno sporočilo o potrditvi nakupa s povzetkom nakupa na e-naslov, katerega je vpisal v košarici. Pri izbiri plačila kreditna kartica, je uporabnik ustrezno preusmerjen na vmesnik, kjer do konca izvede plačilo in se mu po uspešno izvedenem plačilu prikaže potrditvena stran nakupa. Hkrati na vpisan e-naslov prejme povzetek naročila. Pri izbiri plačila na obroke preko Leanpay, je uporabnik ustrezno preusmerjen na vmesnik, kjer do konca izvede postopek za pogodbo na obroke in se mu po uspešno izvedenem postopku prikaže potrditvena stran nakupa. Hkrati na vpisan e-naslov prejme povzetek naročila.


Z uporabnikovo potrditvijo in izvedbo naročila v 4. koraku nakupnega postopka podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. pošlje elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila.


Pred potrditvijo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., naročilo pregleda in si pridržuje pravico do zavrnitve v primeru, da artikla ni več na zalogi ali očitno napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer bo kupec obveščen v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave lahko podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., pokliče kupca na njegovo telefonsko številko, ki jo je vnesel v košarici.

 

V primeru težav pri naročanju pišite na elektronski naslov: lg@vamatrade.com

  

PLAČILA 

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

V spletni trgovini www. lgelectronics.si so na voljo naslednji načini plačila:

po povzetju (kupec plača stroške dostave),po predračunu - po nakupu na vpisan e-naslov prejmete podatke za plačilo, na podlagi katerih izvedete plačilo

Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Pri izbranem plačilu »po predračunu« boste v svoj elektronski predal prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oz. sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke. Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na e-naslov www. lgelectronics.si pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 3 delovnih dneh, v nasprotnem bo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., naročilo preklical. Plačilo na TRR podjetja Vama trade Povšič & co. d.o.o., se uredi na podlagi podatkov, ki jih uporabnik prejme v primeru izbire plačila Po predračunu.

s kreditno kartico VISA / MASTERCARD

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na lg@vamatrade.com ali na št. 05 366 49 00 za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

LeanPay obročno plačilo - Pogoji uporabe Leanpay

Leanpay obročno odplačevanje:

SpoznajteLeanPay- preprost in inovativen način obročnega nakupovanja, ki od uporabnika ne zahteva obiska banke ali odvečne papirologije. Vaš obročni nakup bo odobren v trenutku preko spleta. Splošne informacije → Obrestna mera: 6.95% → Strošek odobritve:0% → Strošek ocene rizika:4% → Število obrokov: 3, 6, 12, 18, 24, 36, 48 → Minimalni znesek kredita: 50 EUR → Maksimalni znesek kredita:5000 EUR → Minimalen mesečni obrok: 10 EUR → Takojšnje plačilo ob nakupu(s plačilno kartico): 0 EUR za nakupe do 1000 EUR; 100 EUR - 300 EUR za nakupe nad 1000 EUR in do 5000 EUR. V primeru plačila pologa se le ta uporabi za plačilo stroškov in dela glavnice, odplačilni načrt kredita pa se temu prilagodi in je stranki jasno prikazan v procesu.

Način odplačevanja kredita:SEPA direktna bremenitev * strošek ocene rizika poravnate s plačilom ob nakupu. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun. Datum veljavnosti izračuna: 09.11.2020. Kakšni so osnovni pogoji? → državljanstvo Republike Slovenije; → stalno bivališče v Republiki Sloveniji; → starost ob odobritvi med 18 in 73 let: → upokojenci z rednimi mesečnimi prejemki najmanj 570 EUR → zaposlene osebe in samostojni podjetniki z rednimi mesečnimi prejemki minimalno 710 EUR → pozitivna kreditna ocena Potrebujete še: → mobilni telefon → davčno številko → osebno izkaznico → številko osebnega bančnega računa → debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu.      

   

DOSTAVA

Naročeno blago, ki je na zalogi, bomo v dostavo oddali v največ 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato prosimo za razumevanje. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.
Dostava se izvaja v sodelovanju s Pošto Slovenije ali drugim dostavljavcem. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene artikle prevzamete v skladu s pravili dostavne službe.

 

REKLAMACIJE IN VRAČILA

Stvarne napake, reklamacije, servis in garancija

Izdelki v trgovini lgelectronics.si imajo garancijo proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in dobavo rezervnih delov v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se obrnite na pooblaščen servis ali na prodajalca podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o.

1. Uveljavljane garancije pri pooblaščenem serviserju

Najhitrejši način uveljavljana garancije je neposredno pri pooblaščenem serviserju. Seznam pooblaščenih servisov najdete na povezavi www.lgelectronics.si/servis. Za pošiljanje artiklov na servis, upoštevajte navodila, ki jih najdete na spletni strani pooblaščenega servisa. Za popravila bele tehnike pridejo serviserji na dom.
Posredovanje blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji navedenimi na garancijskem listu, kupec s tem nima stroškov.

 

2. Uveljavljane garancije pri prodajalcu

Z veseljem vam bomo pomagali pri uveljavljanje garancije.
Izpolnite formular za uveljavljanje garancije ter artikel pošljite po pošti.

Formular najdete na povezavi –GARANCIJA.


Artikel najprej pripravite za transport. Artikel ustrezno zaščitite. Artikel morate vrniti v originalni embalaži ali embalaži, ki artikel zaščiti enako kot originalna embalaža, da bi se izognili poškodbam pri prevozu. Obvezno priložite garancijsko izjavo in račun ter izpolnjen formular za vračilo.

Artikel pošljite na naslov:
Vama trade Povšič & co. d.o.o.
Industrijska cesta 7b
5000 Nova Gorica


Če želite pošiljko vrniti na naše stroške, to storite tako, da formular pošljete na elektronski naslov ter pripišete, da želite pošiljko vrniti na naše stroške. V skladu s tem bomo na vaš naslov poslali pismonošo, ki bo prevzel pošiljko.
Pozor: drugačen način posredovanja (pošiljanja) na stroške Vama trade Povšič & co. d.o.o. ni možen.


Odstop od pogodbe

Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od pogodbe in v tem času pošlje pisno obvestilo o odstopu (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti).
Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., Industrijska cesta 7b,5000 Nova Gorica, e-pošta lg@vamatrade.com, telefon: 05 366 49 00 o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe/pisno po pošti ali elektronski pošti). V ta namen lahko potrošnik uporabi priloženi vzorec-odstopni obrazec, ki je potrošniku na voljo tukaj.

V primeru odstopa od pogodbe nosi potrošnik neposredne stroške vračila blaga.

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopa, mora blago vrniti podjetju Vama trade Povšič & co. d.o.o., čimprej oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora kupec vrniti v stanju kakršnega je prejel. Blago torej ne sme biti poškodovano ali rabljeno, biti mora v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži, skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in kopijo originalnega računa.

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., vrne kupnino v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu. Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., ima pravico zadržati vračilo prejete kupnine do prevzema vrnjenega blaga oziroma dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

  

 
 
 
 

Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času! 

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.