Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine lgelectronics.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Z oddajo naročila za nakup izbranih artiklov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.lgelectronics.si

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine na spletnem mestu www.lgelectronics.si (v nadaljevanju: Pogoji) in se z njimi strinja.
Spletno prodajo na www.lgelectronics.si izvaja podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., Industrijska cesta 7b, 5000 Nova Gorica, vpisano v sodni register 21.5.1992.

Spletna trgovina www.lgelectronics.si vam preko spleta omogoča nakup avdio in video naprav, klimatskih naprav ter bele tehnike blagovne znamke LG, kar je razvidno iz prikaza na podstraneh www.lgelectronics.si/produkti/klime,www.lgelectronics.si/produkti/tv_in_avdio, www.lgelectronics.si/produkti/bela_tehnika. Na spletnem mestu www.lgelectonics.si si lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1).

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. si pridržuje pravico do odstopa od pogodbe v primeru očitnih napak. Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Naročanje

Spletni nakup v spletni trgovini www.lgelectronics.si se opravi brez registracije. V našo bazo se beležijo podatki uporabnikovega opravljenega nakupa.

Po pregledu ponudbe ob izbranih artiklih uporabnik izbere možnost "Dodaj v košarico". Izbrani artikli so zbrani v košarici (zavihek desno zgoraj), ki jo lahko uporabnik kadarkoli preveri in v njej uredi artikle (spremeni količino in/ali jih odstrani iz seznama). Uporabnik naročilo zaključi s klikom na gumb »Na blagajno«, kjer pregleda seznam izbranih izdelkov. V košarici uporabnik v 3 korakih opravi celoten nakup:

1. korak: uporabnik pregleda svoje naročilo (seznam in količino artiklov) in ga poljubno spremeni; v primeru spremembe količine se znesek v košarici avtomatsko preračuna. V tem koraku lahko uporabnik vnese Promo kodo za popust, ki jo je predhodno prejel od ponudnika in tako izkoristi dodaten popust. Popust se obračuna s klikom na gumb "Potrdi", ko je uporabnik vnesel Promo kodo. Promo kode so lahko omejene s časom veljavnosti, številom in vrednostjo.
S klikom na gumb »Nadaljuj z naročilom« uporabnik nadaljuje nakupni postopek v 2. Korak.

2. korak: uporabnik poda podatke, ki so potrebni za oddajo naročila - vnese podatke o E-pošti, izbere način dostave (strošek pošiljanja bo prikazan pred oddajo naročila), vnese osebne podatke ime in priimek, naslov za dostavo (naslov, poštna številka, mesto in država) in telefonsko številko.

V primeru, da uporabnik želi račun na podjetje, mora to obkljukati ter dopisati podatke podjetja: vpiše ime podjetja, davčna številka in ali je zavezanec za DDV. Stranke, ki so podjetja imajo omejeno možnost nakupa izdelkov z darilom in sicer vsak izdelek, ki vsebuje tudi darilo, ga lahko stranka kupi istega samo 1x na mesec. Poleg tega stranke, ki so podjetja opozarjamo, da so izdelki namenjeni končnim potrošnikom v skladu z proizvajalčevimi navodili, ne pa industrijski rabi, razen če ni posebej označeno.

Na naslednji korak uporabnik nadaljuje s klikom na gumb "Naprej na plačilo".

3. korak: uporabnik izbere način plačila (po predračunu, po povzetju ali kreditna kartica), označi, da se strinja s splošnimi pogoji in s klikom na gumb »Potrdi« zaključi nakup in izvede naročilo. Uporabniku se prikaže potrditev nakupa, hkrati prejme tudi e-poštno sporočilo o potrditvi nakupa s povzetkom nakupa na e-naslov, katerega je vpisal v košarici. Pri izbiri plačila kreditna kartica, je uporabnik ustrezno preusmerjen na vmesnik, kjer do konca izvede plačilo in se mu po uspešno izvedenem plačilu prikaže potrditvena stran nakupa. Hkrati na vpisan e-naslov prejme povzetek naročila.
Z uporabnikovo potrditvijo in izvedbo naročila v 4. koraku nakupnega postopka podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. pošlje elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila.

Pred potrditvijo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., naročilo pregleda in si pridržuje pravico do zavrnitve v primeru, da artikla ni več na zalogi ali očitno napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer bo kupec obveščen v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave lahko podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., pokliče kupca na njegovo telefonsko številko, ki jo je vnesel v košarici.

Kupoprodajna pogodba med podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., in kupcem je sklenjena v trenutku, ko podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., potrdi naročilo. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, ki so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče. Z oddajo naročila kupec jamči za točnost podatkov in hkrati potrjuje pogoje poslovanja ter jih nepreklicno in izključno priznava in sprejema kot sestavni del njegovega naročila.

Potrjeno naročilo oziroma sklenjena pogodba se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Vama trade Povšič & co. d.o.o., Industrijska cesta 7B, 5000 Nova Gorica.

Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na e-naslov lg@vamatrade.com ali po telefonu na št. 05 366 49 00 .
Stroški, povezani z uporabo komunikacijskega sredstva pri naročanju se ne razlikujejo od osnovne tarife.

Reklamacije, servis in garancija

Izdelki v trgovini lgelectronics.si imajo garancijo proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in dobavo rezervnih delov v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se obrnite na pooblaščen servis ali na prodajalca podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o.

1. Uveljavljane garancije pri pooblaščenem serviserju

Najhitrejši način uveljavljana garancije je neposredno pri pooblaščenem serviserju. Seznam pooblaščenih servisov najdete na povezavi www.lgelectronics.si/servis. Za pošiljanje artiklov na servis, upoštevajte navodila, ki jih najdete na spletni strani pooblaščenega servisa. Za popravila bele tehnike in klimatskih naprav pridejo serviserji na dom.
Posredovanje blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji navedenimi na garancijskem listu, kupec s tem nima stroškov.

2. Uveljavljane garancije pri prodajalcu

Z veseljem vam bomo pomagali pri uveljavljanje garancije.

Izpolnite formular za uveljavljanje garancije ter artikel pošljite po pošti.

Formular najdete na povezavi – GARANCIJA.

Artikel najprej pripravite za transport. Artikel ustrezno zaščitite. Artikel morate vrniti v originalni embalaži ali embalaži, ki artikel zaščiti enako kot originalna embalaža, da bi se izognili poškodbam pri prevozu. Obvezno priložite garancijsko izjavo in račun ter izpolnjen formular za vračilo.

Artikel pošljite na naslov:
Vama trade Povšič & co. d.o.o.
Industrijska cesta 7b
5000 Nova Gorica

Če želite pošiljko vrniti na naše stroške, to storite tako, da formular pošljete na elektronski naslov ter pripišete, da želite pošiljko vrniti na naše stroške. V skladu s tem bomo na vaš naslov poslali pismonošo, ki bo prevzel pošiljko.

Pozor: drugačen način posredovanja (pošiljanja) na stroške Vama trade Povšič & co. d.o.o. ni možen.

Cene

Vse cene so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je jasno naveden na končnem obračunu. Cene in ostale ugodnosti (popusti...) veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Navedene cene veljajo le za nakup preko spletne trgovina www.lgelectronics.si in za spodaj navedene načine plačila pod navedenimi pogoji.
Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen asortimana brez predhodnega obvestila.
V primeru, da je podatek o ceni napačen oz., da se cena spremeni med obdelavo naročila, podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., kupcu omogoči odstop od nakupa.

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

V spletni trgovini www. lgelectronics.si so na voljo naslednji načini plačila:

po povzetju (kupec plača stroške dostave),
po predračunu - po nakupu na vpisan e-naslov prejmete podatke za plačilo, na podlagi katerih izvedete plačilo
Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Pri izbranem plačilu »po predračunu« boste v svoj elektronski predal prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oz. sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke. Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na e-naslov lg@vamatrade.com pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 3 delovnih dneh, v nasprotnem bo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., naročilo preklical. Plačilo na TRR podjetja Vama trade Povšič & co. d.o.o., se uredi na podlagi podatkov, ki jih uporabnik prejme v primeru izbire plačila Po predračunu.

s kreditno kartico VISA / MASTERCARD
Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na lg@vamatrade.com ali na št. 05 366 49 00 za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Dostava in prevzem

Naročeno blago, ki je na zalogi, bomo v dostavo oddali v največ 3 delovnih dneh (praviloma že naslednji delovni dan) po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato prosimo za razumevanje. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Načeloma so vsi produkti na zalogi, ki jih lahko oddate v košarico (razen v primeru morebitnih napak). Produkti, ki niso na zalogi imajo status POVPRAŠEVANJE in jih ne morete oddati v košarico.

Dostava se izvaja na ozemlju Slovenije v sodelovanju s Pošto Slovenije ali drugim dostavljavcem kot npr. SCHENKER. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene artikle prevzamete v skladu s pravili dostavne službe.

V tujno ne pošiljamo.

Reševanje reklamacij ob dostavi:

V primeru dostave s SCHENKER, mora kupec ob prevzemu blaga, pregledati zunanjo embalažo izdelka (škatlo, pakiranje) ter ob morebitnem zaznanju poškodb to zapisati v zapisnik ob dostavi. Kasnejših reklamacij dostavna služba ne priznava. Kupec se lahko odloči v primeru poškodb embalaže, da zavrne prevzem izdelka, ali pa izdelek prevzame in ugotovi naknadno morebitne poškodbe. V primeru, da kupec paket prevzame, kljub temu, da je opazil morebitne poškodbe embalaže, ima na voljo 24h časa, da sporoči morebitne poškodbe izdelka na lg@vamatrade.com in pošlje sliko poškodbe izdelka s pripadajočimi podatki kupca. Kasnejših reklamacij podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. ne bo priznalo. V primeru, da kupec sporoči pravilno poškodbe izdelka, bo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. na lastne stroške poslalo dostavno službo SCHENKER v prevzem izdelka na naslov kupca, kamor je bil izdelek dostavljen ter bo kupcu na lastne stroške poslalo nov izdelek v najkrajšem možnem času, praviloma še isti delovni dan ali naslednji delovni dan, po prevzemu poškodovanega izdelka iz strani dostavne službe. V primeru, da novega izdelka ni na zalogi, bo podjetje izdalo kupcu dobropis in povrnilo stroške nakupa.

V primeru dostave s POŠTO SLOVENIJE, mora kupec ob prevzemu blaga, pregledati zunanjo embalažo izdelka (škatlo, pakiranje) ter ob morebitnem zaznanju poškodb to zapisati v zapisnik ob dostavi. Kasnejših reklamacij dostavna služba ne priznava. Kupec se lahko odloči v primeru poškodb embalaže, da zavrne prevzem izdelka, ali pa izdelek prevzame in ugotovi naknadno morebitne poškodbe. V primeru, da kupec paket prevzame, kljub temu, da je opazil morebitne poškodbe embalaže, ima na voljo 24h časa, da sporoči morebitne poškodbe izdelka na lg@vamatrade.com in pošlje sliko poškodbe izdelka s pripadajočimi podatki kupca. Kasnejših reklamacij podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. ne bo priznalo. V primeru, da kupec sporoči pravilno poškodbe izdelka, mora tudi sam osebno predati poškodovan izdelek na najbližjo poslovalnico POŠTE SLOVENIJE in poslat na naslov (VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7B, 5000 NOVA GORICA) in poštnino poravnat na lastne stroške. Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. bo kupcu na lastne stroške poslalo nov izdelek v najkreajšem možnem času, praviloma še isti delovni dan ali naslednji delovni dan, po prevzemu poškodovanega izdelka iz strani dostavne službe. V primeru, da novega izdelka ni na zalogi, bo podjetje izdalo kupcu dobropis in povrnilo stroške nakupa.

Stroški dostave, račun

Dostava je brezplačna za naročila višja od 149 Eur. V kolikor je znesek naročila nižji strošek dostave znaša 3 Eur z DDV. Strošek pošiljanja bo izračunan in ločeno prikazan pred oddajo naročila. DDV je vključen v ceno dostave.

Stroški pakiranja in dostave se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.lgelectronics.si.
Kupec prejme blago dostavljeno na naslov v skladu s pravili dostavne službe.

Ob prejemu dostavljenega blaga bo kupec prejel tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Podjetje Vama trade Povšič & d.o.o. po odpremi naročenih artiklov na zahtevo pošlje kupcu tudi račun in sicer v elektronskem formatu na e-naslov kupca.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila, ker kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., ne bo upošteval.

Odstop od pogodbe

Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od pogodbe in v tem času pošlje pisno obvestilo o odstopu (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti).

Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da izdelek lahko odprete, pregledate in če vam ne ustreza, ali pa so bila vaša pričakovanja drugačna, odstopite od nakupa. Ta priporočila ne veljajo, če je izdelek ob nakupu v okvari oziroma ne deluje. V tem primeru gre za uveljavljanjegarancije.

Pravico do vračila kupnine, garancije in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (uradno prečiščeno besedilo).

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek.

Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in zato se znesek le-tega, v primeru odstopa od pogodbe, vrne kupcu.

Ko prejmete artikel se najprej prepričajte, da ima nepoškodovano embalažo in mu previdno odstranite embalažo. Embalažo hranite dokler niste prepričani, da vam artikel ustreza in da deluje brez težav. Preverite njegove osnovne funkcije, brez da bi odstranjevali zaščitne folije. Te odstranite šele, ko ste popolnoma prepričani, da artikel nameravate obdržati.

Potrošnik blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Sme pa opraviti ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja.

Blago mora kupec vrniti v stanju kakršnega je prejel. Blago torej ne sme biti poškodovano, biti mora v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži, skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in kopijo originalnega računa. V kolikor je kupec prejel tudi darilo ob nakupu, mora kupec poleg kupljenega blaga, vrniti tudi darilo v stanju kakršnega je prejel (ne poškodovano ter v nespremenjeni količini in v originalni - nepoškodovani embalaži).

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., Industrijska cesta 7b,5000 Nova Gorica, e-pošta lg@vamatrade.com, telefon: 05 366 49 00 o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe/pisno po pošti ali elektronski pošti). V ta namen lahko potrošnik uporabi priloženi vzorec-odstopni obrazec, ki je potrošniku na voljo tukaj.
V primeru odstopa od pogodbe nosi potrošnik neposredne stroške vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor).

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopa, mora blago vrniti podjetju Vama trade Povšič & co. d.o.o., čimprej oz. najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., vrne kupnino v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu. Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., ima pravico zadržati vračilo prejete kupnine do prevzema vrnjenega blaga oziroma dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.

Pritožbe in spori

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in si bo po svojih najboljših močeh prizadeval zagotavljati učinkoviti sistem obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec lahko poveže s podjetjem Vama trade Povšič & co. d.o.o., telefonsko na številko 05 366 49 00 ali po elektronski pošti na lg@vamatrade.com.
Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočila kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga obveščal o poteku postopka.

Morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.lgelectronics.si med kupcem in podjetjem Vama trade Povšič & co. d.o.o., bosta stranki prvenstveno reševali sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je za reševanje sporov pristojno stvarno pristojno sodišče v Novi Gorici.

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Varovanje osebnih podatkov

INFORMACIJE POSAMEZNIKU SKLADNO S 13. ČLENOM SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV V EVIDENCI KUPCEV IN NAKUPOV PREKO SPLETNE STRANI LGELECTRONICS.SI

Upravljavec zbirke osebnih podatkov je VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7b, 5000 Nova Gorica, 05 366 49 08, info@vamatrade.com.

Upravljavec pridobi osebne podatke posameznika, ki se obdelujejo s strani vsakega posameznika, ob nakupu artikla.

Posameznik upravljavcu posreduje osebne podatke, ki so potrebni za izvajanje ukrepov na zahtevo posameznika pred sklenitvijo pogodbe. Upravljavec identifikacijske in kontaktne podatke osebe (ime, priimek, telefon, naslov, pošta, poštna številka), ki so mu posredovani ob nakupu, uporabi za namen izvedbe nakupa in dostave kupljenega izdelka.

Podatki se zato v tem primeru obdelujejo na podlagi točke b prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov).

Uporabniki posredovanih osebnih podatkov so zaposleni in pooblaščene osebe upravljavca, v primeru, da se izkaže za potrebno pa lahko tudi njegovi pogodbenimi obdelovalci, s katerimi ima sklenjeno ustrezno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov (npr. računovodski servis, ponudnik serverja, ipd.). Osebni podatki so lahko posredovani tretjim osebam samo na podlagi zakonske obveznosti, vaše privolitve ali zaradi zakonitih interesov upravljavca. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno za dosego namena, zaradi katerega se zbirajo in obdelujejo (na primer, do prejetja darila itd.).

VAŠE PRAVICE: Imate pravico, da od nas zahtevate dostop do osebnih podatkov in seznanitev z vsebino; popravek osebnih podatkov; izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave podatkov. Imate pravico do prenosljivosti podatkov. Imate tudi pravico do informacije, kateremu uporabniku ali kategorijam uporabnika, so bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, kar vključuje tudi tretje države ali mednarodne organizacije.

Navedene zahteve lahko posameznik kadarkoli pošlje pisno na naslov VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7b, 5000 Nova Gorica ali po elektronski pošti na naslov info@vamatrade.com. Posameznik ima tudi pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, pritožbo lahko pošljete na naslov: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si.

Osebnih podatkov posameznik ni dolžan zagotoviti. V kolikor osebnih podatkov posameznik ne zagotovi, na njegovo zahtevo ne bo mogoče izvesti nekaterih ali nobenih ukrepov pred sklenitvijo pogodbe in kasneje skleniti pogodbe za namen, za katerega se osebni podatek posreduje.

V okviru nakupa na spletni strani lgelectronics.si z oddajo osebnih podatkov zaradi nakupa ne uporabljamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za dodatne informacije se lahko kadarkoli obrnete na zgoraj navedene kontaktne podatke upravljavca.

INFORMACIJE POSAMEZNIKU SKLADNO S 13. ČLENOM SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV V EVIDENCI UPORABNIKOV PREKO SPLETNE STRANI LGELECRONICS.SI IN SPLETNIH OBRAZCEV LGELECTRONICS.SI

Upravljavec zbirke osebnih podatkov je VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7b, 5000 Nova Gorica, 05 366 49 08, info@vamatrade.com.

Upravljavec pridobi osebne podatke posameznika, ki se obdelujejo ob oddaji osebnih podatkov preko spletnega obrazca.

Upravljavec kontaktne podatke osebe (podjetje, kontaktna oseba, ime, priimek, telefonska številka, e-mail), ki so mu posredovani ob oddaji spletnega obrazca, uporabi za to, da lahko z vami sklene pogodbo oziroma za izvajanje ukrepov na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe.

Podatki se zato v tem primeru obdelujejo na podlagi točke b prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov).

Uporabniki posredovanih osebnih podatkov so zaposleni in pooblaščene osebe upravljavca, v primeru, da se izkaže za potrebno pa lahko tudi njegovi pogodbenimi obdelovalci, s katerimi ima sklenjeno ustrezno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov (npr. računovodski servis, ponudnik serverja, ipd.). Osebni podatki so lahko posredovani tretjim osebam samo na podlagi zakonske obveznosti, vaše privolitve ali zaradi zakonitih interesov upravljavca. Osebni podatki se hranijo dokler je potrebno za dosego namena, zaradi katerega se zbirajo in obdelujejo (na primer, do prejetja darila itd.).

VAŠE PRAVICE: Imate pravico, da od nas zahtevate dostop do osebnih podatkov in seznanitev z vsebino; popravek osebnih podatkov; izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave podatkov. Imate pravico do prenosljivosti podatkov. Imate tudi pravico do informacije, kateremu uporabniku ali kategorijam uporabnika, so bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, kar vključuje tudi tretje države ali mednarodne organizacije.

Navedene zahteve lahko posameznik kadarkoli pošlje pisno na naslov VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7b, 5000 Nova Gorica ali po elektronski pošti na naslov info@vamatrade.com. Posameznik ima tudi pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, pritožbo lahko pošljete na naslov: Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si.

Osebnih podatkov posameznik ni dolžan zagotoviti. V kolikor osebnih podatkov posameznik ne zagotovi, na njegovo zahtevo ne bo mogoče izvesti nekaterih ali nobenih ukrepov za namen, za katerega se osebni podatek posreduje.

V okviru uporabe obrazca na strani lgelectronics.si z oddajo osebnih podatkov ne uporabljamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Več o obdelavi podatkov si lahko preberete na spletni strani www.lgelectronics.si (PRAVILNIK ZASEBNOSTI).

O piškotkih in njihovi uporabi

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe. Preberi več!

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

Naziv: Vama trade Povšič & co. d.o.o.,
Naslov: Industrijska cesta 7b, 5000 Nova Gorica
Spletna stran: www.lgelectronisc.si
E-pošta: lg@vamatrade.com
Telefon: 05 366 49 00
Pritožbe in spori: lg@vamatrade.com
Identifikacijska številka za DDV: SI30276071
Matična številka: 56184100
Transakcijski račun: A BANKA SI56 0510 0801 3392 685

Podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja spletne trgovine lgelectronics.si kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Razno

Trudimo se, da uporabnikom spletne strani zagotavljamo pravilne in popolne podatke o izdelkih, a se kljub temu lahko zgodi, da kakšen podatek ni pravilen, za kar se v naprej opravičujemo in prosimo za razumevanje.

 

 

Nova Gorica, 28.2.2023

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.