Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Način plačila

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

V spletni trgovini www. lgelectronics.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • po povzetju (kupec plača stroške dostave),
  • po predračunu - po nakupu na vpisan e-naslov prejmete podatke za plačilo, na podlagi katerih izvedete plačilo

Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Pri izbranem plačilu »po predračunu« boste v svoj elektronski predal prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oz. sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke. Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na e-naslov www. lgelectronics.si pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 3 delovnih dneh, v nasprotnem bo podjetje Vama trade Povšič & co. d.o.o., naročilo preklical. Plačilo na TRR podjetja Vama trade Povšič & co. d.o.o., se uredi na podlagi podatkov, ki jih uporabnik prejme v primeru izbire plačila Po predračunu.

  • s kreditno kartico VISA / MASTERCARD

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na lg@vamatrade.com ali na št. 05 366 49 00 za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Leanpay obročno odplačevanje:

SpoznajteLeanPay- preprost in inovativen način obročnega nakupovanja, ki od uporabnika ne zahteva obiska banke ali odvečne papirologije. Vaš obročni nakup bo odobren v trenutku preko spleta.
Splošne informacije
→ Obrestna mera: 6.95%
→ Strošek odobritve:0%
→ Strošek ocene rizika:4%
→ Število obrokov: 3, 6, 12, 18, 24, 36, 48
→ Minimalni znesek kredita: 50 EUR
→ Maksimalni znesek kredita:5000 EUR
→ Minimalen mesečni obrok: 10 EUR
→ Takojšnje plačilo ob nakupu(s plačilno kartico): 0 EUR za nakupe do 1000 EUR;  100 EUR - 300 EUR za nakupe nad 1000 EUR in do 5000 EUR. V primeru plačila pologa se le ta uporabi za plačilo stroškov in dela glavnice, odplačilni načrt kredita pa se temu prilagodi in je stranki jasno prikazan v procesu. 

Način odplačevanja kredita:SEPA direktna bremenitev
* strošek ocene rizika poravnate s plačilom ob nakupu. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun. Datum veljavnosti izračuna: 09.11.2020.
Kakšni so osnovni pogoji?
→ državljanstvo Republike Slovenije;
→ stalno bivališče v Republiki Sloveniji;
→ starost ob odobritvi med 18 in 73 let:
→ upokojenci z rednimi mesečnimi prejemki najmanj 570 EUR
→ zaposlene osebe in samostojni podjetniki z rednimi mesečnimi prejemki minimalno 710 EUR
→ pozitivna kreditna ocena
Potrebujete še:
→ mobilni telefon
→ davčno številko
→ osebno izkaznico
→ številko osebnega bančnega računa
→ debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu

Vračilo kupnine:

Kadar je kupec plačal na obroke z Leanpay, bo trgovina (podjetje) v določenih primerih (ko artikla ne bo mogoče popraviti ali zamenjati v garancisjkem roku) izplačalo (oz. izvedla vračilo) kupnine izključno preko Leanpay kot predčasno poplačilo kredita, skladno s Splošnimi pogoji Leanpay. Kupec je Splošne pogoje Leanpay sprejel ob sklenitvi kredita.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.