Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PRALNI STROJI S PARO

PRALNI STROJI S PARO

05.11.2021

LG je bil vedno zavezan k oblikovanju inovativnih izdelkov, ki podpirajo vaše vsakodnevne dejavnosti in vam jih pomagajo olajšati – za bolj prijetno življenje. Primer je najnovejša serija pralnih strojev LG AI DD, ki je opremljena z umetno inteligenco sposobno prepoznati tkanine, težo in tako vsakič izbrati najprimernejše pranje z več kot 20.000 kombinacijami.

Inovativna tehnologija, s katero so opremljeni pralni stroji LG AI DD, je Steam +, ki lahko izkoristi moč pare za osvežitev, razkuževanje in temeljito čiščenje oblačil, tudi najbolj občutljivih. Omogoča pranje z manj vode in detergenta, ki je lahko vir alergij ali draženja občutljive kože, kot je otroška.

Kako deluje pranje s paro

Pranje s paro je bolj nežno od klasičnega pranja z vodo, vendar enako učinkovito: uparjena voda se zadrži med tekstilnimi vlakni, jih osveži in opravlja enake funkcije kot običajno pranje. Molekule hlapov pa so manjše od vodnih in bolje prodrejo v vlakna tkanine, kar izboljša odstranjevanje madežev. Hkrati je para izjemno prijazna do vaših oblačil: ohranja sijaj barv in zmanjšuje obrabo tkanin.

Pranje s paro ustvari visoko stopnjo vlažnosti v bobnu pralnega stroja, ki pri nadzorovani temperaturi prodre v vlakna tkanin, zaradi česar je delovanje detergenta učinkovitejše. V stiku z vlago se milo dejansko razprši v vodni pari: na ta način lahko detergent v obliki drobnih delcev prodre globoko v vlakna tkanine in zlahka odstrani najtrdovratnejše madeže umazanije.

Z uporabo pare je že 30°C dovolj za globinsko higieno. Poleg tega zaradi uporabe pare ostane vaše perilo na otip mehkejše in bolj gladko kot pri pranju na tradicionalen način, zmanjšajo se gube, zaradi česar je likanje lažje, oblačila pa imajo svež in prijeten vonj. Izbira pralnega stroja LG s tehnologijo Steam je tudi ekološka izbira: poraba vode je zaradi uporabe pare manjša.

Para za boj proti alergijam

Pralni stroji LG s funkcijo Allergy Care uporabljajo paro za odpravo 99,9 % pršic in alergenov, ki se nahajajo v vaših oblačil. Poseben cikel Allergy Care ustvari paro z visoko močjo čiščenja, ki uporablja vodo in toploto za nežno razkuževanje perila. Učinkovitost čiščenja s paro so potrdili mednarodni organi, kot je British Allergy Foundation (BAF)*. Rezultati opravljenih testov potrjujejo, da parni pralni stroj LG Direct Drive odstrani alergene, ki prihajajo na primer iz dlake vaših hišnih ljubljenčkov in pršic; dezinficira perilo z odstranjevanjem virusov in bakterij ter s tkanin odstrani vse ostanke detergentov ali mehčalcev, ki lahko dražijo najbolj občutljivo kožo.

Para za osvežitev

Pralno-sušilni stroji LG imajo tudi program osveževanja, ki vam omogoča, da v samo 20 minutah osvežite že nošena oblačila in odstranite neprijetne vonjave in gube.

LG ima za cilj vedno vaše zadovoljstvo: pralni stroji s tehnologijo Steam + in pralni stroji nove serije AI DD vam omogočajo popolno pranje v samo 39 minutah**, pri čemer ohranjate zelo nizko porabo energije in vam omogočajo upravljanje in nadzor pranja tudi na daljavo z aplikacijo SmartThinQ ali celo s preprostimi glasovnimi ukazi z Googlovim asistentom.

S paro nad zmečkana oblačilih

LG je razmišljal tudi o tem, kako bi vam pomagal rešiti težavo z likanjem: pralni stroji AI DD, opremljeni z možnostjo Steam +, so opremljeni s funkcijo proti mečkanju. Na koncu cikla para nežno prodre v tkanine in tako zmanjša gube do 30 %***. Vaše majice, kavbojke in večina oblačil so pripravljeni za nošenje, a če želite, da boste videti popolnoma brezhibno, bo likanje lažje in hitrejše.

Prednosti pralnih strojev s sistemom za pranje s paro so številne, tako za nego vaših oblačil kot tudi za vaše zdravje: higiena, mehkoba in čistoča oblačil so zagotovljene.

NAŠ IZBOR:

Pralni stroj LG F4WV710S2E 10,5kg

Pralno sušilni stroj LG F4DV710S2E 10,5kg/7kg

 Pralno sušilni stroj LG F4DV709S1E 9kg/6kg

 

 

*Cikel za nego alergij, certificiran s strani BAF (British Allergy Foundation), zmanjša 99,9 % pršic.

**S ciklom pranja TurboWash 39

***Preizkušen s strani Intertek decembra 2018 na podlagi standarda AATCC. Cikel bombaža z možnostjo "Proti mečkanju" (3 različne majice) v primerjavi s ciklom bombaž brez te možnosti. Rezultati se lahko razlikujejo glede na okolje.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.