Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Skupaj ustvarjamo boljši svet

Skupaj ustvarjamo boljši svet

26.07.2022

Za odgovornega podjetnika vodenje globalnega podjetja ne pomeni le zagotavljanja kakovostnih izdelkov in storitev strankam po vsem svetu, temveč tudi pozitiven družbeni vpliv na celoten planet. S trajno vizijo izboljšanja življenja strank si LG prizadeva za trajnostne inovacije na vseh področjih svojega raznolikega poslovanja.

Ker se pereči problemi našega okolja in družbe spreminjajo, se morajo trajnostne strategije podjetij ustrezno razvijati. LG se tega zaveda, zato je predstavil svojo najsodobnejšo vizijo za doseganje večjega družbenega učinka.

LG-jeva nedavno razkrita trajnostna vizija se popolnoma ujema s stavkom "Boljše življenje za vse". Medtem ko LG s svojimi inovativnimi izdelki in storitvami nenehno dokazuje svojo zavezanost k zagotavljanju boljšega življenjskega sloga za stranke, ta besedna zveza pomeni še en korak naprej za podjetje. LG odslej širi obseg svojih trajnostnih praks, da bi ustvaril boljše življenje ne le za svoje stranke, temveč tudi za okolje, zaposlene, dobavitelje in vse, ki ta planet imenujejo dom.
Na področju trajnosti je v dokumentu Better Life for All opisana LG-jeva nova usmeritev v ustvarjanje regenerativnega okolja za boljše počutje vseh življenj z vzpostavitvijo krožnega gospodarstva - izraza, ki opisuje model proizvodnje in potrošnje, ki zmanjšuje odpadke in porabo novih virov.
Družba si ne prizadeva za zmanjšanje okolijske škode v okviru tradicionalnega linearnega gospodarstva - sistema, v katerem se materiali predelajo v izdelke in se po uporabi zavržejo, temveč ustvarja popolnoma nov poslovni proces, ki spodbuja recikliranje omejenih virov. Z novo pobudo LG preusmerja več svojih okolijskih prizadevanj v pridobivanje in recikliranje rabljenih izdelkov.

Boljše življenje za vse uteleša tudi LG-jevo zavezo, da bo s sprejemanjem razlik in oblikovanjem tesno povezanih krogov zavezništva z zaposlenimi v podjetju, partnerji podjetja in zainteresiranimi stranmi ustvaril bolj vključujočo in raznoliko družbo.
Medtem ko si je podjetje LG vedno prizadevalo tesno sodelovati s partnerji pri prizadevanjih za trajnostni razvoj, pa se naprej uvaja smernice za boljše sodelovanje s partnerji v dobavni verigi, goji bolj vključujočo kulturo podjetja in uvaja izdelke, ki so dostopni vsem.

Tako kot vizija so se tudi posebni trajnostni cilji podjetja in načrti za izvajanje s tem povezanih praks z leti nenehno razvijali. Leta 2021 je LG vzpostavil celovit okvir za svoje trajnostne prakse.

Letos je družba LG v nedavno objavljenem "Načrtu za boljše življenje do leta 2030" se dodatno izpopolnila svoj obsežni program pobud. S programom "BETTER LIFE PLAN 2030" si LG prizadeva za vrsto pobud v okviru širših kategorij "okolje" in "družba".

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.