Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Največji OLED - 97-palčni G2 OLED evo Gallery Edition

Največji OLED -  97-palčni G2 OLED evo Gallery Edition

08.09.2022

Družba LG Electronics (LG) je napovedala, da bo na svetovnih trgih kmalu mogoče kupiti največji televizor OLED na svetu - LG OLED evo Gallery Edition, model 97G2.

97 G2 navdušuje z 97-palčnim zaslonom s tehnologijo OLED za zagotavljanje izjemno izkušnjo gledanja. S prihodom največje velikosti zaslona doslej se linija televizorjev LG OLED ponaša s televizorji OLED z diagonalo od 42-palcev do 97-palcev.

LG OLED je že devet let zapored nesporno vodilno podjetje na svetovnem trgu televizorjev višjega cenovnega razreda in je prva izbira milijonov potrošnikov po vsem svetu. Televizorji OLED uporabljajo samoosvetleče piksle, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti posamično, tako je črna barva resnično črna, barve neverjetno naravne in kontrast neskončen. OLED brez osvetlitve ozadja omogoča tudi izdelavo oblikovnih faktorjev brez primere, kot so prilagodljivi televizorji in televizorji z možnostjo zvijanja.

Na sejmu IFA 2022 je LG predstavil povsem nov model 97G2 kot del svoje razširjene linije vrhunskih televizorjev, ki vključuje vse več vrhunskih televizorjev z izjemno velikimi zasloni, zasnovanih za nepozabno domačo izkušnjo gledanja. Družba je predstavila tudi raznolikost svojih najsodobnejših zaslonskih tehnologij, saj so bili na stojnici na sejmu IFA razstavljeni modeli iz serij televizorjev OLED, Micro LED in QNED.

Glede na nedavno poročilo o tržni raziskavi bodo televizorji OLED letos predstavljali 55 odstotkov evropskega trga vrhunskih televizorjev, do leta 2023 pa 66 odstotkov. Poročilo tudi napoveduje, da bo leta 2022 svetovna dobava televizorjev z diagonalo nad 70 palcev dosegla približno 14,9 milijona enot, prihodnje leto pa se bo povečala na skoraj 17,1 milijona enot. LG je s svojo širšo ponudbo televizorjev OLED z velikimi in zelo velikimi zasloni v odličnem položaju, da še naprej prevladuje v segmentu televizorjev višjega razreda v Evropi in po vsem svetu.

97-palčni televizor LG OLED evo Gallery Edition, ena od zvezd LG-jeve razstave na sejmu IFA, uporablja tehnologijo OLED evo, procesor α (Alpha) 9 Gen5 AI in napredne slikovne algoritme, ki zagotavljajo realistične slike in resnično poglobljeno, kinematografsko izkušnjo gledanja. 97-palčni model serije G2 vključuje tudi LG-jevo oblikovanje Gallery Design, ki omogoča, da se televizor prilega steni in tako ponuja brezhiben, integriran videz, ki bo takoj nadgradil najbolj razkošen domači kino.

Osrednja predstavnika LG-jeve osupljive ponudbe televizorjev 8K na sejmu IFA sta bila 88-palčni LG SIGNATURE OLED 8K (model 88Z2) in 86-palčni televizor QNED (model 86QNED99). Oba izjemno velika modela združujeta neverjetno velikost, vrhunsko ostrino ločljivosti 8K (7 680 x 4 320) in najnovejše LG-jeve zaslonske tehnologije, ki omogočajo, da so vsebine katere koli zvrsti še boljše. Z več kot 33 milijoni samosvetlečih slikovnih pik OLED model 88Z2 prikazuje neverjetno raven podrobnosti, globoke in temne črne barve, neskončen kontrast in realistične barve, ki ostanejo pristne v širokem kotu gledanja. Medtem je 8K 86QNED99 opremljen z LG-jevima tehnologijama Quantum Dot NanoCell in Precision Dimming, ki na impresivnem 86-palčnem zaslonu zagotavljata ostre in živahne slike.

V Berlinu je bil na ogled tudi LG-jev ogromni 136-palčni 4K Micro LED (3.840 x 2.160). Ta inovativna rešitev za domačo zabavo predstavlja prvovrstno kakovost slike v spektakularnem obsegu, saj združuje mikrometrske samosvetleče piksle z modularno zasnovo.

Vir: https://www.lgnewsroom.com/2022/08/lgs-97-inch-g2-oled-evo-gallery-edition-ready-to-make-market-debut/

 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.