Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG ponovno nagrajen

LG ponovno nagrajen

17.01.2023

Družba LG Electronics (LG) je prejela priznanje za tehnološko in oblikovno odličnost svojih najnovejših rešitev za življenjski slog, saj si je prislužila 28 nagrad za inovacije CES® 2023, vključno s tremi prestižnimi nagradami za najboljše inovacije za LG OLED v kategorijah računalniških perifernih naprav, iger in video zaslonov.

Program CES Innovation Award, ki ga vsako leto podeljuje združenje Consumer Technology Association (CTA) - organizacija, ki stoji za največjim letnim sejmom zabavne elektronike na svetu - nagrajuje inovativne potrošniške izdelke in storitve v številnih kategorijah naprav in tehnologij.

Od 28 priznanj, ki jih bo LG prejel na sejmu CES 2023, jih je 12 - vključno z dvema nagradama za najboljše inovacije - prejel LG OLED TV, kar je že 11. leto zapored, da so televizorji podjetja s samosvetlobo prejeli nagrade CES za inovacije. Televizorji LG OLED, ki so znani po tem, da s svojimi raznolikimi inovativnimi oblikami potrošnikom ponujajo različne izkušnje gledanja, so med potrošniki po vsem svetu cenjeni zaradi izjemne kakovosti slike, ki zagotavlja žive, natančne barve, globoko črnino in neskončen kontrast.

88-palčni televizor LG SIGNATURE OLED 8K je bil nagrajen v treh kategorijah, medtem ko sta bila navdihujoči izjemno velik 97-palčni OLED in LG OLED Flex, revolucionarni televizor, ki se ponaša s prvim upogljivim 42-palčnim zaslonom OLED na svetu, dvakrat nagrajena.

Med LG-jevimi gospodinjskimi aparati, ki so bili imenovani za dobitnike nagrade CES 2023 za inovacije, je tudi LG PuriCare Aero Furniture, ki predstavlja nov koncept čiščenja zraka. Nagrajen je tudi vrhunski LG CordZero All-in-One Tower s parnim mopom.

Med drugimi nagrajenimi izdelki so LG WashTower™ Compact, LG UltraGear™ OLED igralni monitor in LG XBOOM 360 bluetooth zvočniški sistem.

Celoten seznam prejemnikov LG-jeve nagrade za inovacije CES 2023 bo objavljen na sejmu CES 2023 (od 5. do 8. januarja 2023).

 

 

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.