Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CES 2024

CES 2024

09.01.2024

LAS VEGAS, 9. januar 2024 - LG Electronics (LG) na sejmu CES 2024 predstavlja svoje rešitve za pametno življenje, ki presegajo dom in zajemajo različne prostore, vključno z mobilnostjo in poslovnimi okolji. LG-jeva razstava pod geslom "Reinvent your future" predstavlja, kako bo podjetje s svojimi najnovejšimi inovacijami - vključno s preglednim in brezžičnim televizorjem LG SIGNATURE OLED 4K; pametnim domom, ki ga poganjajo umetna inteligenca, internet stvari (IoT) in komunikacijske tehnologije; ter konceptom mobilnosti Alpha-able - izboljšalo izkušnje strank v vsakdanjem življenju.

Popolna televizijska izkušnja z inovativno tehnologijo in neskončno vsebino

Srce LG-jeve stojnice je prvi prozorni in brezžični televizor 4K OLED na svetu, LG SIGNATURE OLED T. Obiskovalce pozdravi ogromen medijski umetniški zaslon, ustvarjen s kombinacijo petnajstih 77-palčnih OLED Ts, ki prikazuje očarljive video vsebine s popolnimi ravnmi črne in živahnimi barvami. Ti zasloni se postopoma spremenijo v prozoren televizor OLED in razkrivajo novo dobo, ki jo odkriva OLED T. Plavajoči videz televizorjev OLED poudarja brezžični prenos video in avdio signalov ter povezavo z zunanjimi napravami, kar poenostavlja namestitev in zagotavlja več svobode pri oblikovanju notranjosti.

Posebno območje poudarja prozorno in brezžično tehnologijo LG SIGNATURE OLED T, ki televizorju omogoča, da preseže omejitve prostora in se gladko zlije z vsakdanjim življenjem. Televizor LG SIGNATURE OLED T, ki služi kot televizor, ki dopolnjuje notranjo zasnovo katerega koli prostora, ponuja razširitev prihodnjih življenjskih izkušenj. Poleg tega prozoren zaslon izboljša izkušnjo gledanja medijskih umetniških del, saj jim doda globino in dimenzionalnost.

Ob prehodu v naslednje območje obiskovalci naletijo na impresivno strukturo predora z več kot 140 55-palčnimi zasloni OLED. Ta cona doživetja webOS služi kot platforma za predstavitev obsežnega nabora vsebin, ki so bile pripravljene v sodelovanju z različnimi partnerji. Vabilo za raziskovanje sveta zabave, ki ga poganja platforma webOS, v coni webOS goste pričaka obsežna zbirka videoposnetkov različnih žanrov, vključno z zelo pričakovanimi serijami, igrami ali športnimi vsebinami. Ta potopitvena izkušnja obiskovalce vabi k raziskovanju in uživanju v svetu sistema webOS, saj ponuja očarljivo in interaktivno potovanje.

Tehnologija umetne inteligence, ki izboljšuje izkušnjo "pametne življenjske rešitve

Na razstavnem območju pametnega doma LG predstavi, kako lahko tehnologija umetne inteligence izboljša njegove prihodnje rešitve za pametno življenje. Pametni dom, ki ga poganja umetna inteligenca, uporablja različne senzorje, s katerimi ne le digitalizira življenja ljudi, temveč tudi proaktivno zaznava potrebe in predlaga prilagojene rešitve na podlagi besed, dejanj in celo čustev strank.

Brezkontaktni senzorji, nameščeni v hiši, lahko na primer izmerijo in digitalizirajo srčni utrip in frekvenco dihanja strank, analizirajo njihovo zdravstveno stanje ter samodejno prilagodijo notranjo temperaturo in vlažnost.

V prihodnjem pametnem domu bo LG ThinQ povezal senzorje in naprave IoT, nameščene po vsem domu, ter deloval kot storitvena platforma, ki avtonomno upravlja naprave za zagotavljanje idealnih nastavitev, ne da bi bilo potrebno posredovanje stranke.

Če stranka morda domov pripelje novo hišno mačko, bodo mikrofoni, kamere in senzorji mmWave, vgrajeni v gospodinjske naprave, zaznali prisotnost kosmatega prijatelja in samodejno vprašali, ali naj na gospodinjske aparate LG ThinQ UP prenese "način za hišne ljubljenčke", ali pa priporočili komplete dodatne opreme posebej za hišne ljubljenčke. Poleg tega senzorji celo dajejo prednost energetski učinkovitosti, tako da pametne izdelke v nezasedenih prostorih preklopijo v varčni način ali jih izklopijo, kadar ni nikogar doma. Senzorji lahko celo aktivirajo način za preprečevanje kriminala in prek aplikacije LG ThinQ pošiljajo obvestila, če zaznajo kakršno koli nenavadno dejavnost.

Na tem območju je predstavljen tudi na novo predstavljeni agent umetne inteligence za pametne domove, ki se premika na svojih dveh kolesih in pozdravlja obiskovalce. Ta agent AI služi kot vsestranski gospodinjski pomočnik in pametno vozlišče, ki s povezovanjem in upravljanjem gospodinjskih aparatov in naprav IoT ponuja celovito podporo v vsakdanjem življenju strank. Opremljen je s kamero, zvočnikom in vrsto senzorjev za spremljanje doma, zato lahko v realnem času zbira podatke o domačem okolju in tako olajša upravljanje naprav. Njegov sprednji zaslon omogoča izrazito obrazno mimiko, s čimer aktivno sodeluje in komunicira s strankami.

Na komercialnem območju so predstavljene različne prilagojene storitve, povezane pod temo potovanja v Las Vegasu. Pomemben primer je integracija LG MAGNIT, mikro LED-zaslona, z oglaševalskimi rešitvami za prepoznavanje obrazov in umetno inteligenco. Ta kombinacija omogoča, da se uporabnikom na različnih lokacijah, kot so hoteli, prodajni prostori in prometna območja, posredujejo prilagojeni oglasi. Drugi scenariji vključujejo stranke, ki prejemajo navodila od GuideBota v hotelu ali opravljajo plačila s prepoznavo obraza v kavarni.

Alpha-able, LG-jev koncept mobilnosti prihodnosti

LG je nedavno na novo opredelil avtomobile prihodnosti, ki presegajo dom, in sicer kot "personalizirano digitalno jamo". Za predstavitev tega koncepta je podjetje na svojem razstavnem prostoru vzpostavilo posebno območje z napravo Alpha-able. Alpha-able služi kot oprijemljiv prikaz LG-jeve vizije mobilnosti in potnikom ponuja predogled inovativnih rešitev, ki jih lahko pričakujejo v okolju prihodnje mobilnosti.

Cilj koncepta prihodnje mobilnosti je zagotoviti edinstvene izkušnje za stranke na podlagi treh tem: Transformable, Explorable in Relaxable. S preoblikovanjem avtomobila v prostore, ki spominjajo na domače ali pisarniško okolje, lahko potniki najdejo počitek ali delo na poti. Alpha-able uporablja najsodobnejše tehnologije zaslonov, vključno z rolo, prilagodljivimi in prozornimi zasloni, skupaj z LG-jevimi neprekosljivimi tehnologijami in rešitvami za gospodinjske aparate, da bi zagotovil Transformable izkušnje, ki se prilagajajo potrebam potnikov. Poleg tega sistem Alpha-able ponuja izkušnje Explorable, saj zagotavlja prilagojene informacije in vsebine za edinstvene situacije, ter izkušnje Relaxable, s katerimi se potniki lahko sprostijo in uživajo v osebnem času.

Poleg sistema Alpha-able je LG namenil tudi območje za predstavitev svojih rešitev za polnjenje električnih vozil, ki so za podjetje ključno področje rasti. Na tem območju je izpostavljena LG-jeva rešitev za polnjenje in nadzor električnih vozil, imenovana e-Centric.

Eksperimentalni, a inovativni laboratoriji LG in trajnostne rešitve, usklajene z vizijo ESG

LG je predstavil tudi vrsto novih izdelkov, razvitih v okviru LG Labs, eksperimentalnega, a inovativnega projekta za razvoj izdelkov in storitev, ki se osredotoča na ustvarjanje edinstvenih uporabniških izkušenj.

Na območju LG Labs je predstavljena vrsta inovativnih izdelkov, med njimi DukeBox by LG Labs, avdio naprava "vse v enem", ki želi s posodobljenim konceptom jukeboxa na novo odkriti globino avdio in video izkušnje; DUOBO by LG Labs, kavni aparat v kapsulah, ki iztisne dva okusa hkrati; in Bon Voyage by LG Labs, prilagojen življenjski prostor, namenjen razširitvi kakovosti življenja doma v naravi. Poleg tega območje vključuje izdelke, kot sta LG CineBeam Qube in brid.zzz by LG Labs, ki ponujajo drzne in inovativne pristope za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Podjetje je vzpostavilo tudi cono Better Life for All, namenjeno poudarjanju njegovih prizadevanj na področju okoljskih, družbenih in upravljavskih pobud. Pomemben element na tem območju je bil LG mycup, pomivalni stroj, ki je debitiral na sejmu CES. Poleg tega je LG predstavil svojo rešitev za trajnostni dom, ki izkorišča zmogljivosti LG-jeve platforme za energijo za dom za optimizacijo upravljanja in uporabe energije. Ta celovita rešitev uporabnikom ponuja učinkovito uporabo, enostaven nadzor in možnost distribucije obnovljive energije.

Poleg tega je LG predstavil svoj "Universal UP Kit", vrsto dodatkov, ki so namenjeni vsem uporabnikom za pomoč pri udobnem upravljanju LG-jevih gospodinjskih aparatov, ne glede na spol, starost ali invalidnost. Obiskovalci so imeli priložnost te dodatke preizkusiti iz prve roke. Podjetje je z izkušnjami na področju dostopnosti televizorjev močno poudarilo tudi dostopnost za vse.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.