Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG OLED 2024

LG OLED 2024

16.04.2024

Nova linija OLED televizorjev za leto 2024, opremljena z naprednim AI procesorjem podjetja, ki ponuja 4-kratno zmogljivost umetne inteligence, obljublja vrhunsko izkušnjo z živahnimi in realističnimi slikami.

Vizija LG-ja, imenovana "Usklajeno z vami, odprto za vse", poudarja predanost podjetja k personaliziranim izkušnjam za vsak življenjski slog, s široko dostopnimi produkti. Pametna platforma televizorjev LG webOS omogoča razširjeno povezljivost in edinstvene medijske ter zabavne vsebine za ultimativno televizijsko izkušnjo.

Nova linija OLED televizorjev za leto 2024, kot sta modela LG SIGNATURE OLED M4 in LG OLED G4 TV, je opremljena z novim α (Alpha) 11 AI procesorjem, ki izboljšuje sliko in zvok ter prinaša 70-odstotno izboljšanje grafične zmogljivosti in 30-odstotno hitrejšo obdelavo v primerjavi s prejšnjimi modeli.

Televizorji OLED LG zdaj vključujejo posodobljeno AI povečevanje, ki temelji na natančni analizi slike na ravni pik, kar omogoča izostritev predmetov in ozadij ter bolj jasno in živo izkušnjo gledanja. Spretni AI procesor dodatno izboljšuje barve z analizo pogosto uporabljenih odtenkov, kar ustvarja tridimenzionalne slike.

Vse to je združeno v LG SIGNATURE OLED M4, brezžičnem OLED televizorju. Sedaj je na voljo v več različnih velikostih, od vsestranskega modela s 65-palčnim zaslonom do 97-palčnega giganta, ki zagotavlja brezhibno gledanje. Inovativni brezžični Zero Connect Box popolnoma odpravi vse povezane kable. OLED M4 je prvi televizor na svetu s brezžičnim prenosom videa in zvoka do 4K 144Hz, ki zagotavlja vrhunsko OLED zmogljivost z natančnimi podrobnostmi.

V Sloveniji pričakujemo najnovejše televizorje LG OLED v naslednjem mesecu.

Poleg izjemne kakovosti slike, AI Sound Pro zagotavlja bogat in poln zvok ter uporablja virtualni 11.1.2 prostorski zvok za ustvarjanje popolnega okolja za gledanje televizorja. AI tehnologija ločuje vokal od zvočne sledi, izboljšuje jasnost dialoga in zagotavlja izjemno kakovosten zvok.

Različice OLED evo podjetja LG pridobivajo verodostojnost s certifikatom ClearMR Video Electronics Standards Association (VESA) zaradi ostre in kakovostne slike.

LG OLED TV je priznan kot najboljši igralniški televizor z impresivno frekvenco osveževanja 4K 144Hz in celovitimi funkcijami HDMI 2.1. Ti napredni televizorji imajo tudi optimizator iger, ki omogoča enostavno preklapljanje med prikazi, prilagojenimi za različne igralne žanre, ter podporo NVIDIA G-SYNC® Compatible in AMD FreeSync, kar zagotavlja najbolj dinamično in realistično igro.

LG izboljšuje domačo zabavno izkušnjo z vsestransko prilagoditvijo in dodatnim udobjem. Z najnovejšo različico webOS-a lahko uporabniki ustvarijo do 10 individualnih profilov, ki se prilagodijo glede na svoje preference. Pametni televizorji LG lahko celo prepoznajo glasove uporabnikov in ponujajo prilagojena priporočila na podlagi zgodovine uporabe.

LG se zavezuje k zagotavljanju najboljših uporabniških izkušenj z izboljšanjem dostopnosti svojih izdelkov. Pametni televizorji LG 2024 podpirajo standard Matter za interoperabilnost pametnih naprav IoT, poleg tega pa omogočajo tudi Apple AirPlay in Google Chromecast, kar olajšuje predvajanje vsebin iz mobilnih naprav na televizorju.

Za izboljšanje domače zabavne izkušnje LG televizorji enostavno povezujejo z LG zvočniki prek sistema WOWCAST, ki zagotavlja vrhunski zvok z brezžično povezljivostjo. Za posameznike z različnimi omejitvami pa LG televizorji ponujajo širok nabor funkcij dostopnosti, ki jih je mogoče enostavno najti na domačem zaslonu, vključno z možnostmi glasovnega nadzora.

Najnovejši televizorji LG OLED prihajajo na naše tržišče v naslednjih mesecih.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.