Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Popoln telefon, če ste ali želite postati influencer

Popoln telefon, če ste ali želite postati influencer

12.11.2019

V anketi v kateri je sodelovalo 3.000 mladostnikov iz ZDA in Velike Britanije, starih 8 -12 let, se je izkazalo, da bi današnji otroci, ko odrastejo, raje bili YouTube zvezdniki kot pa športniki ali astronavti.

To niti ni presenetljiv podatek. Življenja vplivnežev na socialnih omrežjih izgledajo tako preprosta in čudovita. A večina anketirancev ne ve, koliko truda in časa je potrebnega za odlične video posnetke, ki privlačijo oglede. Da postanete uspešen influencer potrebujete odločnost, a tudi znanje, kajti izdelava vsebine, ki je zanimiva in originalna, je velik izziv.

In tako kot mizar potrebuje zanesljivo orodje in pisatelj potrebuje računalnik, današnji uspešni ustvarjalci vsebin potrebujejo kakovostno opremo za snemanje. In ker so včasih najboljši posnetki ustvarjeni spontano in v času, ko nimamo pri roki profesionalne opreme, so mobilni telefoni danes nepogrešljiv pripomoček, ki je vedno na voljo.

Veliko je pametnih telefonov z odličnimi kamerami, a trenutno se nič ne more primerjati z zmagovito kombinacijo LG G8x in dodatnim zaslonom LG Dual Screen.

Tukaj je nekaj razlogov, zakaj:

Stabilizacija kamere – več akcije, manj tresenja

Eden večjih izzivov za ustvarjalca vsebin je snemanje videa brez tresljajev. Večina ustvarjalcev uporablja stabilizator (gimbal). A razen, če ni dovolj majhen, da gre v žep, ga ne boste imeli vedno s seboj. LG G8x je opremljen s stabilizacijo slike tudi na glavni široko-kotni 136-stopinjski kameri, zato je mogoče minimizirati tresljaje in zagotoviti kvaliteto, ki jo uporabniki pričakujejo.

4K time-lapse, da postanejo dolge zgodbe manj dolgočasne in zelo zanimive

Time-lapse na mobilnem telefonu ni novost, a time-lapse v ločljivosti 4K je popolnoma druga zgodba. Možnost snemanja time lapse posnetkov v neverjetni 4K ločljivosti omogoča z nekaj malega post produkcije, da v nekaj minutah prikažete, kako ste zgradili hiško na drevesu ali iz semena vzgojili avokado.

ASMR zvok

Za vse, ki se niste še srečali s tem zanimivim procesom, ASMR pomeni autoneomus sensory meridian response oziroma po slovensko avtonomni senzorični odziv meridianov . Z drugimi besedami je to zvok, ki povzroči dober občutek in ga včasih spremlja žgečkljiv občutek na koži. Da bi ustvarili ASMR vsebine, se uporablja mikrofone, ki so kalibrirani specifično za ASMR kvaliteto zvoka. LG G8X je opremljen z visoko občutljivim mikrofonom, ki omogoča uporabnikom, da producirajo ASMR posnetke brez ločene naprave za snemanje. Primer ASMR posnetka posnetega z LG G8x je na voljo na LG Instagram strani. 

Napredna sprednja kamera

Vsak fotograf vam bo povedal, da najboljše fotografije vedno izvirajo iz dobrih originalov. Z drugimi besedami: v kolikor je original slab, tudi s post-produkcijo in dodajanjem raznih efektov in filtrov ne moremo veliko narediti. LG G8x je opremljen z sprednjo kamero 32 MP z nadgrajenim senzorjem, ki konkurira impresivnim glavnim kameram. Manj časa za Photoshop, pomeni več časa za ustvarjanje selfijev, ki so vredni objave na Instagtramu.

Posnetek, ki je v redu že ob prvem poizkusu v načinu Dual Mirror

Še dodaten bonus je možnost »Dual Mirror Mode«, kjer s pomočjo drugega zaslona lahko oba – fotograf in fotomodel, vidita kaj bo zajeto v objektiv.

Reflect Mode za portrete studijske kvalitete

Studijska osvetljava je čudovita, a draga in neustrezna za instant uporabo. Za dobro osvetljene portrete v vseh pogojih poskrbi G8x. LG Dual Screen se spremeni v celozaslonski vir svetlobe, ki ga je mogoče prilagoditi po barvi, tako lahko uporabnik izbere odtenek, ki naj osvetljuje kompozicijo in tako izrazi razpoloženje na fotografiji.

LG G8x je tudi prvi telefon, ki omogoča prehajanje med sprednjo in zadnjo kamero med snemanjem.

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.