Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG G8X Dual Screen kot popoln aparat za zabavo in delo

LG G8X Dual Screen kot popoln aparat za zabavo in delo

18.11.2019

Zakaj je LG G8X Dual Screen popoln aparat za zabavo in delo

Včasih je težko vzdrževati ravnotežje med zasebnim življenjem in delom. S pomočjo prenosnika in podatkov v oblaku lahko vzamemo delo s seboj kamorkoli gremo. A te rešitve so lahko omejujoče. Gotovo ste se že znašli v situaciji, ko bi potrebovali prenosnik, a ste bili brez.

Na srečo se tehnologija razvija in ponuja nove rešitve za stare probleme. Ena izmed rešitev je ta, da nadgradite vaš telefon – ki je z vami cel čas – v bolj zmogljivo napravo. Preberite, kako je to dilemo rešil LG.

Zasnovan kot ultimativna naprava za večopravilnost, je LG G8x aparat, kjer delo in zabava sobivata. Ko delo zmoti vaš prosti čas, ste lahko produktivni tudi brez računalnika. Včasih se delu enostavno ne moremo izogniti, a z LG G8x Dual Screen postane nujen klic iz pisarne manj nadležen.

Ko kliče delo

Predstavljajte si, da vaš šef pokliče iz poslovne poti, ker želi, da sodelujete pri pomemben konferenčnem klicu, a vi ste na počitnicah brez prenosnika. Odprete vaš LG G8X Dualscreen in začnete z video klicem, na drugem zaslonu pa pregledujete poročilo. Pol ure kasneje imate zadovoljne stranke in šefa - uspelo vam je brez prenosnika. Sedaj lahko nadaljujete s preverjanjem aktivnosti za današnji dan ali objavljanjem na socialnih medijih.

Povečajte vašo produktivnost

Z dvema zaslonoma obstaja veliko načinov, kako ste lahko bolj efektivni. Na primer: med video klicem lahko istočasno sodelujete s sodelavci na prezentaciji ali odgovarjate na nujna sporočila na drugem zaslonu, preverjate lahko ocene restavracij na enem zaslonu, medtem ko pošiljate navodila za pot do restavracije na drugem. Dva zaslona pomenita, da ste bolj produktivni, brez da bi za to porabili več časa.

Dva iskalnika hkrati

Z dvema zaslonoma in brskalnikom Whale, ki je bil razvit v sodelovanju z Naver, lahko uporabljate dva iskalnika istočasno in izkoristite moč obeh, da najdete najboljše odgovore ali poiščite več informacij. Nič več skakanja med zavihki, nič več deljenega zaslona in kar je najpomembnejše - nič več izgubljenega časa.

Manj tiskarskih škratov

Se mučite, da na vašem mobilnem telefonu pravilno zapišete sporočilo? Nadgradite na LG G8X in Dual Screen ter izkusite veliko celozaslonsko LG pametno tipkovnico. Z udobno tipkovnico široko 12 cm lahko pišete sporočila ali elektronsko pošto z veliko manj napakami in tudi hitreje.

Organizirajte svoj čas

Na zaposlen dan je usklajevanje različnih obveznosti izziv. LG G8X DualScreen lahko na drugem zaslonu nastavite priljubljeno aplikacijo z urnikom, tako imate vpogled v vaše obveznosti, takoj ko odprete telefon.

Združevanje vašega dela in življenja nikoli ni bilo lažje. Doma, na poti ali v službi, opravite več in bolje z novo obliko mobilnega telefona – LG G8X DualScreen.

 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.