Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Šest razlogov, zakaj je LG G8X popoln za gaming

Šest razlogov, zakaj je LG G8X popoln za gaming

25.11.2019

Šest razlogov, zakaj je LG G8X popoln za gaming

Razvoj mobilnih telefonov se v zadnjih desetletjih odvija s svetlobno hitrostjo. A kdo bi lahko napovedal, da bo pametni telefon leta 2019 vrhunska naprava za zabavo, ki bo po priljubljenosti presegla namizni računalnik, prenosnik in televizijo? Še več, kdo si je pred petimi leti lahko predstavljal, da bo mobilni telefon konkuriral igralnim konzolam? Svetovni trg elektronskih iger naj bi do leta 2021 zrasel na več kot 180 milijard USD, mobilne igre pa naj bi predstavljale večji delež te rasti.*

Glede na pričakovanja torej ni presenetljivo, da je za proizvajalce mobilnih telefonov to velika priložnost.

LG G8XThinQ je naslednik LG V50ThinQ in povzema njegovo edinstveno funkcijo - odstranljiv drugi zaslon. Dvojni zaslon LG Dual Screen ponuja novo raven odličnosti za večopravilnost pri iskanju, hkrati pa igralcem nudi popolno platformo za izboljšanje uporabniške izkušnje pri igranju iger na telefonu.

Z omrežjem LTE in dvojnim zaslonom, ki ga ponuja LG G8X, za igranje iger ni več potreben osebni računalnik ali konzola. Tu je šest razlogov, zakaj je LG G8XThinQ popolna gaming naprava za današnjo mobilno generacijo:

1. Prilagodljiv krmilnik na dodatnem zaslonu

Na dodatnem zaslonu si lahko igralec prilagodi krmilnik za video igro. LG Game Pad je kompatibilen z katerokoli mobilno igro, ki podpira zunanji krmilnik in omogoča neoviran celozaslonski pogled. Uporabniki lahko izbirajo med številnimi konfiguracijami, specializiranimi za streljanje, dirke, akcije in šport, ali pa sami oblikujejo v nekaj minutah svojo prilagojeno igralno konzolo.

2. Nasveti za video igre

Dodatni zaslon omogoča večopravilnost in tako lahko igralci, ki potrebujejo nasvete za premagovanje težkih nivojev, na dodatnem zaslonu predvajajo videoposnetke z namigi. Z dvema zaslonoma lahko uporabniki povečajo svoje igralne spretnosti tako, da igrajo igro na enem zaslonu, medtem ko imajo na drugem zaslonu nasvete drugih igralcev. Aplikacija Game Launcher vključuje tudi bližnjico do You Tube igralnega kanala.

3. Povezani v realnem času

Uporabniki lahko ostanejo v igralni akciji tudi med klepetom s prijatelji ali drugimi igralci. Ne glede na to, ali komunicirajo s svojo ekipo ali pošiljajo sporočila prijateljem ali družini, je večopravilnost na LG Dual Screen zelo enostavna - za prejemanje ali pošiljane sporočil igre ni potrebno prekiniti.

 

4. Boljša vidljivost

Za igralce lahko podrobnosti pomenijo razliko med zmago in porazom. LG G8XThinQ ponuja možnost gama popravkov na zaslonu za boljšo vidljivost temnih delov igre.

5. Kakovosten stereo zvok

LG je prepoznaven po svojem visoko kakovostnem zvoku. LG G8X z dvema 1,2 W zvočnikoma na obeh koncih zaslona in 32-bitnim Hi-Fi Quad DAC-om, ki ga uravnava Meridian Audio, proizvaja jasen zvok, ki ima 3D učinek. Pri igranju na LG G8XThinQ prostorski zvok igralcem omogoča zaznavanje, iz katere smeri se približuje sovražnik.

6. Visoko zmogljiv procesor za igre

Za brezhibno delovanje pri igranju iger potrebuje telefon najbolj zmogljiv procesor. LG G8XThinQ poganja Qualcomm® Snapdragon ™ 855 Mobile Platform, visoko zmogljiv procesor, ki omogoča hiter prenos podatkov brez zaostajanja pri prenosu visoko kakovostne vsebine in zagon več aplikacij hkrati.

LG G8XThinQ je popoln pametni telefon za igranje iger, ker ponuja dodaten zaslon LG Dual Screen, je optimiziran za večopravilnost in se ponaša z odlično strojno opremo.

*Po podatkih Newzoo (link www.newzoo.com)

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.