Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pred nakupom pralnega stroja

Pred nakupom pralnega stroja

27.03.2020

Pranje perila je delo, ki ga poznamo že tisočletja. Kar povprašajte stare babice in povedale vam bodo, kako so prale perilo v reki, s svojimi rokami, z vso svojo močjo, da so odstranile madeže. In to tudi pozimi. Zahvala gre gospodu Alva J. Fisher, da je izumil izjemno napravo in nam s tem poenostavil življenje.


Prve naprave so bile nerodne, poškodovale so perilo in potrebno je bilo veliko izboljšav in inovacij, da imamo danes na voljo ogromno izbiro različnih pralnih strojev. Izbira je tako velika, da včasih v vsej tej poplavi pozabimo, kaj je resnično pomembno.
Na kaj moramo torej biti pozorni pri nakupu pralnega stroja?


Pogosto izbiramo stroj po zmogljivosti, videzu, energijskemu razredu, pozabimo pa na motor -podobno, kot bi kupovali računalnik in se ne ozirali na njegov procesor. Svetujemo, da ste pozorni, poleg vseh lastnosti, ki so za vas pomembne, tudi na kakovost motorja.
Pralni stroji LG so opremljeni z »6 Motion Direct Drive« inverterskim motorjem.


Posebnost tega motorja je, da je montiran neposredno na boben. To doprinese k energijskim prihrankom. V primerjavi z običajnimi motorji porabi pralni stroj LG kar 36% manj energije. Dodaten bonus je zmanjšanje tresljajev in vibracij. Kot dokaz resnične kakovosti imajo pralni stroji LG kar 10 letno garancijo na motor in njegove dele!


A ne le to! Boben se lahko giba v različnih smereh. Pozabite na suhoparno vrtenja v eno smer, ki lahko s časom perilo poškoduje ter prinaša slabši in manj prilagojen način pranja. Šest načinov gibanja bobna se prilagaja izbranemu programu pranja in omogoča, da so različne vrste perila maksimalno čiste, a tudi ustrezno negovane.


Pralni stroji LG so opremljeni z možnostjo hitrega dodajanja perila med pranjem, tehnologijo s paro, ki odstrani 99% vseh alergenov, možnostjo nalaganja dodatnih programom pranja ter pametno diagnozo, ki hitro zazna in odpravi skoraj vse manjše motnje, preden te postanejo večja težava.* Najnovejše generacije pa se pohvalijo tudi z umetno inteligenco.


Pralni stroji LG so tako izredno zanesljivi, zelo tihi in varčni! Vsekakor priporočamo!


*V odvisnosti od modela pralnega stroja

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.