Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Milijon prodanih hladilnikov LG InstaView

Milijon prodanih hladilnikov LG InstaView

25.06.2020

Hladilnik InstaView Door-in-Door ™ LG Electronics je dosegel mejnik milijona prodanih enot od uvedbe leta 2016. To pomeni povprečno več kot 700 prodanih enot na dan! LG-jev ameriški hladilnik je na voljo v približno 150 državah na šestih celinah, tudi v Sloveniji. Vrhunski hladilnik LG InstaView Door-in-Door ™ je zasnovan tako, da dosega popolno ravnovesje med obliko in funkcionalnostjo. Ponaša se s stilsko estetiko in praktičnimi lastnostmi, za katere je LG pridobil nekatere najprestižnejše svetovne nagrade za oblikovanje, kot sta Red Dot Design Award in iF Design Award.


"Ta mejnik dokazuje, da je LG sposoben razvoja visoko kakovostnih izdelkov, ki so LG popeljali v sam vrh v številnih kategorijah gospodinjskih aparatov in bele tehnike," je povedal Dan Song, predsednik divizije LG Electronics za belo tehniko in klimatske naprave. "Današnje naprave bele tehnike vključujejo pametno tehnologijo in pričakovanja LG-jevih kupcev so izjemno velika. Napredna tehnologija in inovacije, ki so osredotočene na kupca, so LG ponesle med najbolje prodajane blagovne znamke hladilnikov. "


LG InstaView je ime dobil po plošči na vratih, ki se z dvema udarcema na steklo spremeni v prozorno okno, kar uporabniku omogoča, da vidi v notranjost, ne da bi odprl vrata in tako prepreči izgubo hladnega zraka. Z InstaView Door-in-Door ™ omogoča enostaven dostop do najljubših pijač in prigrizkov, hkrati pa zmanjša izpostavljenost glavnega hladilnega dela sobni temperaturi in pomaga zmanjšati izgubo hladnega zraka za več kot 41 odstotkov.


Več o hladilniku LG InstaView 

 

 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.