Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG Velvet Creator's Kit

LG Velvet Creator's Kit

26.08.2020

LG VELVET ponuja nabor naprednih rešitev za ustvarjalce imenovanih LG Creator's Kit, ki omogočajo najboljši izkoristek glavne kamere 48MP, ostalih objektivov in edinstvene programske opreme za kamero.

Timelapse Control omogoča uporabnikom, da natančno prilagodijo hitrost posnetkov, medtem ko snemanje ASMR uporablja dva visoko občutljiva mikrofona, da zajameta subtilne zvoke v vseh čudovitih podrobnostih. Voice Bokeh minimizira hrup v ozadju in se osredotoči na izbran zvok, medtem ko 3D AR poskrbi za zabavne selfije.

Več podrobnosti in tutoriale najdete tu spodaj.

TIMELAPSE

Imejte popoln nadzor nad tem, kaj ustvarite. S časovnim nadzorom (Timelapse) imate na izbiro več različnih hitrosti. Tako lahko nastavite hitrejše dele posnetkov, nekoliko počasnejše ali se odločite za normalen tempo za kadre na katere se želite osredotočiti. Rezultat? Bolj dinamičen in zabaven videoposnetek, poln življenja - ustvarjen brez napora.


STABILIZACIJA KAMERE

Želite stabilen posnetek, brez tresljajev? Naučite se, kako uporabljati zelo uporabno funkcijo Steady Cam.

ASMR IN VOICE BOKEH

Poznate ASMR? ASMR je okrajšava za angleški izraz Autonomous Sensory Meridian Response, ki v slovenščini nima pravega prevoda, pomeni pa povsem spontan odziv na zunanje dražljaje, ki pri posamezniku sprožijo najvišjo raven zaznavanja, primerljivo z evforijo. Navadno je to povezano z subtilnimi zvoki, na primer šepetom, zvokom tekoče vode, prasketajočim zvokom tabornega ognja in podobno. Za take posnetje definitivno potrebujete zelo občutljiv mikrofon. Točno tak, kot ga ponuja LG Velvet.
Poleg tega je VELVET opremljen z funkcijo voice bokeh, ki zamegli zvoke iz ozadja in se osredotoči na izbran zvok. Podobno, kot običajen in zelo priljubljen bokeh efekt, ki omogoča zameglitev ozadja na selfijih.


RAZŠIRJENA RESNIČNOST

Zahvaljujoč razširjeni resničnosti vam LG VELVET omogoča, da nadenete 3D masko, ki se popolnoma poda vašemu obrazu. Ali pa okrasite fotografijo s simpatično nalepko za bolj zabavne posnetke.
Uživaj v svoji ustvarjalnosti in možnostih, ki ti jih LG Velvet ponuja. 

 

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.