Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LG v raziskovanju neznanega

LG v raziskovanju neznanega

04.09.2020

Explorer je iniciativa, ki v sodelovanju s strateškimi partnerji kot so Rave, Ficro, Tubi, NAVER in Qualcomm Technologies, razvija drugačne in inovativne naprave, ki v sektor mobilne telefonije prinašajo nov veter. Cilj je raziskati nove načine uporabe, spodbuditi inovativnost in izzvati radovednost.

Projekt prinaša tudi novosti z vidika liniji pametnih telefonov LG. Nova linija bo vključevala naprave, ki bodo posebneži v sektorju, medtem ko bo klasična serija v katero spada LG Velvet serija konkurenčnih naprav, ki se bodo bazirale na življenjski slog uporabnikov.

LG WING je prva naprava, zasnovana pod tem projektom in bo predstavljena 14.9. na uradni Youtube strani LG ter preko Facebook profila.

Gotovo se nam obeta nekaj drugačnega in zanimivega. Več podrobnosti pa 14. septembra.

 
 
 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.