Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Televizorji LG - novosti in inovacije iz sejma CES 2021

Televizorji LG - novosti in inovacije iz sejma CES 2021

11.01.2021

Zasloni LG OLED so prepoznan s strani uporabnikov, strokovnjakov in nekaj največjih imen v filmski industriji, kot najboljši zasloni. Z letošnjimi inovacijami pa postajajo še boljši. Nadgrajeni paneli 2021 s tehnologija samoosvetlitve pixlov ponujajo popolno črno in so certificirani za zagotavljanje 100% skladnost barv s strani Intertek. Poleg neprekosljivih barv in kontrasta, televizorji LG podpira Dolby Vision IQ in Dolby Atmos za novo raven kakovosti slike.

Novost je OLED evo, ki predstavlja naslednji korak v evoluciji OLED tehnologije in ponuja še večjo svetilnost, intenzivnost barv, ostrino za izjemno jasne, detajlirane ter naravne slike.

Nov procesor α (Alpha) 9 Gen 4 AI z umetno inteligenco dodatno optimizira sliko in svetlobo glede na žanr. S prepoznavo objektov na sliki ter ločevanjem ozadja in ospredja, samostojno procesira objekte in daje videz tri dimenzionalnosti.

Televizorji LG si zaslužijo tudi sloves najboljših televizorjev za igranje video iger. LG televizorji z letnico 2021 so opremljeni z novimi funkcijami, kot na primer Game Optimizer z reakcijskim časom 1 miliseknunde in štirimi vhodi HDMI s posodobljenimi specifikacijami.
Novost je tudi novo stojalo, ki predstavlja atraktivno alternativo za vse, ki želijo več fleksibilnosti pri planiranju in urejanju notranjih prostorov.

Poleg tega LG ni pozabil na okolje. Novi OLED paneli so bili certificirani s strani Societe Generale de Surveillance (SGS), kot zasloni z minimalnim vplivom na okolje. Raven izpustov onesnaževalcev je zanemarljiv, pri izdelavi se uporaba manj nevarnih snovi in v veliki meri je surovine mogoče reciklirati.

Model 48C1 je tudi prejemnik nagrade »Best of innovation award«. Poleg te nagrade je LG prejel še več nagrad za inovacije, največ do sedaj.


Linije televizorjev 2021, ki vključujejo OLED, LG QNED Mini LED in NanoCell televizorjev z ultra velikim zaslonom so na ogled na virtualni razstavi CES. 

http://exhibition.lg.com

Vir: https://www.lgnewsroom.com/2021/01/lg-to-reinforce-industry-dominance-with-ultimate-tv-technology/

 

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.