Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Kateri televizor OLED naj izberem?

Kateri televizor OLED naj izberem?

16.02.2021

Kaj je OLED?

OLED se popolnoma razlikuje od običajnega televizorja. OLED nima osvetlitve ozadja. Samo-osvetljujoče slikovne pike se samodejno prižgejo in ugasnejo, da dosežejo nove globine črne barve.

Ker vsaka slikovna pika oddaja svojo svetlobo, lahko uživate v:
• najbolj živahnih in naravnih barvah
• popolnih kontrastih in izjemnih detajlih
• najširšem kotu gledanja

Kakovost slike je odobril Hollywood

Prinesite čarobnost Hollywooda v svoj dom in na svojem kavču poustvarite popolno kino izkušnjo. Hollywoodski režiserji menijo, da televizorji LG OLED predstavljajo njihove filme bolje kot tradicionalni televizorji.

Vrhunski zvok z Dolby Atmos®

Ne glede na to, ali gledate filmsko uspešnico ali zadnji del serije, za popolno izkušnjo poleg slike potrebujete zvok, ki je enako kakovosten, zato vsi naši LG OLED televizorji podpirajo Dolby Atmos®, kar vam omogoča najboljšo zvočno izkušnjo.

Vsebina 4K in HDR

Združite ločljivost 4K s tehnologijo zaslona OLED za popolno izkušnjo med gledanjem Sky Sports, Netflix ali Prime Video.
4K (znan tudi kot Ultra HD) je naslednja generacija HD s 4-krat več podrobnostmi.
Najboljša vsebina 4K ima tudi prednosti visokega dinamičnega razpona (HDR) - z dodatnimi podrobnostmi ločljivosti 4K in ustvarjanjem svetlejših belih, globljih črnih barv in več kot milijardo barv.

Hitri športi ostanejo izostreni

Hitri športi - bodisi nogomet ali avtomobilske dirke - se na tradicionalnih televizorjih lahko zamegljeni. Toda LG OLED televizorji obdelajo sličice več kot 1000-krat hitreje kot LED televizorji. Tudi najbolj frenetično gibanje je bolj izostreno in gladko, brez zrnatih slik ali izgube kakovosti.

Širok kot za družinski ogled

Ko imate na obisku prijatelje prijatelje ali družino, lahko postane ogled filma ali nogometne tekme pravo tekmovanje za najboljše sedeže. Toda LG OLED TV ponuja najširši kot gledanja brez kompromisov, tako da lahko uživate v odlični kakovosti slike, kjerkoli sedite. Ne verjemite nam samo na besedo. Zaupanja vredno spletno mesto RTINGS je LG OLED ocenilo z najboljšo oceno za kot gledanja.

Najbolj prodajana znamka OLED na svetu

LG je uradno najbolje prodajana znamka OLED na svetu. Naši televizorji so prejeli nagrade na zaupanja vrednih spletnih mestih, kot sta »TechRadar« in »Reviewed.com«. Britanski »Which?« prepozna LG kot "najplodnejšo znamko OLED" in revije »What Hi-Fi?« nas imenuje "mojstri OLED umetnosti".

Kateri televizor LG OLED je najboljši za vas?

1. Najboljši OLED za filmoljube

Najboljši LG OLED televizorji po mnenju strokovnjakov za vizualne učinke so LG OLED, zaradi avtentičnega poustvarjanja kinematografske vizije na manjšem zaslonu. To so funkcije, zaradi katerih je LG OLED idealen za gledanje filmov doma:
• popolna črna: če so izklopljene slikovne pike, ne oddajajo svetlobe, zato lahko uživate v popolni črni barvi. Nočni prizori bitk so videti neverjetno.
• Dolby Atmos®: od dramatičnih avtomobilskih dirk do epskih filmskih skladb se kinematografski zvok razprostira vse okoli vas. Za še boljšo izkušnjo priporočamo LG Soundbar.
• 4K Cinema HDR: Oglejte si svoje najljubše filme, kot si jih je režiser zamislil, s podporo za formate HDR, kot so HLG, HDR 10 in Dolby Vision
• Netflix: Aplikacija Netflixa * je vgrajena. Uživajte v čudovitem zvoku, ko gledate Netflix in filme z Dolby Atmos®. (* Potrebna je naročnina na Netflix).
• Dolby Vision: hollywoodski HDR format. Ta dinamični HDR optimizira vaše filme za natančnejšo opredelitev barv in tonov.
• Filmmaker Mode: Oglejte si filme, kot so si jih zamislili režiserji in strokovnjaki za vizualne učinke, z našim načinom Filmmaker.
• Zvok AI: zagotovite si zvok, ki je optimiziran za različne prizore.

Priporočen televizor - LG OLED WX*

2. Najboljši OLED za športne navdušence

Ujemite vsako podajo, obrambo in gol, medtem ko slišite, iz udobja vašega naslonjača, kako stadion rohni. LG OLED televizorji podpirajo hitro delovanje in ohranjajo barvo pod širokimi koti. Zaradi tega so ene izmed najboljših izbir za gledanje nogometa doma:
• Dolby Atmos®: začutite vzdušje stadiona, vzklike navijačev. Za še boljšo izkušnjo združite z LG Soundbar.
• Naravna barva: zelene parcele in modro nebo. Barva je neverjetna z močjo samosvetlitvenih pik - še posebej v kombinaciji s popolno črno barvo OLED.
• OLED Motion Pro: uživajte v gladkem gibanju brez zameglitve, ne glede na to, ali gledate hiter nogometni protinapad ali dirko MOTO GP.
• Širok kot gledanja: barva in kontrast ostajajo, ne glede na to, kje sedite.
• Acoustic Tuning: Nastavitve zvoka so optimizirane za vašo sobo in omogočajo pretok zvoka okoli ovir, kot so mize, knjižne omare in celo škatle za pico.
• Športno opozorilo: prejemajte posodobitve o svoji najljubši ekipi v živo, tudi ko tekme ne gledate na televizorju OLED.

Priporočen televizor - LG OLED CX

3. Najboljši OLED za družine

Nagrajeni dizajn LG OLED pomeni, poleg odlične zabave s filmi, športom in serijami, tudi elegantno in prefinjeno obliko, ki dopolnjuje vašo notranjost:
• Dizajn: OLED dopolnjuje vsako sobo. Tanek profil in vrhunski materiali ponujajo prefinjen dizajn, ki se elegantno skombinira s katerimkoli slogom.
• Dolby Atmos®: ne glede na to, ali gre za filmski večer ali nogometno nedeljo, med gledanjem vsebin Atmos začutite zvok okoli vas.
• Široki kot gledanja: vsi lahko uživajo v isti kakovosti slike, ne glede na to, kje sedijo.
• 4K HDR: Izkoristite najboljše iz Netflixa, Amazon Prime in Blu-ray, ne glede na to, ali predvajate serijo, ali gledate družinski film.
• Aplikacije Smart TV: Takoj dostopite do Netflix * in Amazon Prime *, na televizorju LG OLED z vgrajenimi aplikacijami (* z naročnino).

Priporočen televizor - LG OLED GX 

*Za informacijo o razpoložljivosti modelov OLED WK, pišite na marketing@vamatrade.com

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.