Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Inovativne tehnologije LG - 1. del

Inovativne tehnologije LG - 1. del

27.03.2024

NOVA FILOZOFIJA PRANJA Z UPORABO TEHNOLOGIJE AI DD™

Najnovejša generacija motorjev LG Direct Drive omogoča inteligentno in premišljeno pranje perila. Ta inovativni sistem uporablja obsežno bazo podatkov, da prepozna edinstvene lastnosti vašega perila, kar omogoča optimalno pranje in zaščito tkanin.

 

KAKO DELUJE TEHNOLOGIJA AI DD™?

S pomočjo funkcije AI DD se vaše perilo popolnoma prilagodi, saj se avtomatsko prilagodi njegovi teži in mehkobi. Z uporabo napredne umetne inteligence se nato določi najučinkovitejši način pranja, medtem ko se gibanje bobna optimizira za najboljše rezultate. Zaradi neposredne povezave motorja na boben omogočajo pralni stroji LG kar 6 različnih načinov gibanja, kar presega običajno vrtenje.

 


EVOLUCIJA LG DIRECT DRIVE MOTORJA

Pri LG nikoli ne prenehamo s inovacijami:        

OSTALE PREDNOSTI PRALNIH STROJEV LG

Poleg tega, da motor deluje tišje zaradi neposredne povezave z bobnom, so pralni stroji LG opremljeni tudi s 2-letno standardno garancijo, medtem ko motorja uživa 10-letno garancijo. Razmislite tudi o možnosti podaljšanja garancije za dodatnih 5 let.

 

 

1. Integracija umetne inteligence in strojne opreme: Nova tehnologija LG AI DD združuje napredno strojno opremo s sofisticiranimi algoritmi umetne inteligence, kar omogoča optimizacijo postopka pranja in izboljšanje nege oblačil.

2. Manj hrupa, boljše čiščenje: Srce LG AI DD je motor z neposrednim pogonom, ki se razlikuje od tradicionalnih pralnih strojev, saj ne uporablja jermenov in jermenic za prenos moči. Neposredna povezava z bobnom odpravlja hrup in vibracije, povečuje vzdržljivost ter izboljšuje energetsko učinkovitost.

3. Prilagajanje različnim tkaninam in obremenitvam: Pametna tehnologija LG AI DD se z umetno inteligenco prilagaja različnim tkaninam in obremenitvam s pomočjo algoritmov globokega učenja. S pomočjo ogromne količine podatkov o tkaninah in vzorcih pranja, ki so bili uporabljeni za usposabljanje, lahko stroj prilagodi postopek pranja za optimalne rezultate.

4. Zaznavanje teže in vrste tkanine: Senzorji v LG AI DD zaznajo težo in vrsto tkanine ob začetku cikla pranja. Na podlagi teh podatkov ter obsežne zbirke informacij o pranju in tkaninah algoritem umetne inteligence prilagodi gibanje bobna, raven vode in čas pranja za optimalno čiščenje oblačil.

5. Preprečevanje poškodb tkanin: Tehnologija AI DD skrbno ravna z občutljivimi tkaninami in zagotavlja temeljito čiščenje za močno umazane predmete. Z natančno oceno obremenitve in prilagoditvami postopka pranja se skuša preprečiti poškodbe tkanin in podaljšati njihovo življenjsko dobo.

6. Nenehno učenje in izboljševanje: Eden od ključnih atributov LG AI DD je njegova sposobnost nenehnega učenja in izboljševanja. S pridobivanjem podatkov iz vsakega cikla pranja lahko stroj nenehno optimizira svoje algoritme, kar vodi do natančnejšega prepoznavanja tkanin in prilagajanja parametrov za optimalne rezultate.

Še več o prednsotih pralnih strojev LG lahko preberete TUKAJ.

                                CELOTNA PONUDBA  

 
 
 

Prijava na e - novice

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

    1. VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Pooblaščeni servis

 

Kartično plačevanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.